Gra przez internet.. kolejny bug :/
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Gra przez internet.. kolejny bug :/
Dzisiaj gralismy sobie przez internet. Wszystko było łądnie, pięknie do czasu kiedy nie zaatakowałem na przeciwnika. Ja juz mu zburzyłem a on na swoim ekranie nic nie widział. MI sie wydaje ze to przez to ze tamten gracz nie wylaczył zapore w win XP. Lucbach spotkałes sie z takim czyms i da rade na to jakis patch zrobic 
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
Setmanie, pamiętam coś takiego. Taki błąd zgłosił kiedyś jeden z graczy (w poprzedniej wersji forum). Pamiętam też, że w związku z tym napisałem do Knighta, który mi coś tłumaczył, ale nie pamiętam niestety istoty rozmowy. Bardzo możliwe, że w najbliższych dniach, w związku ze staraniami odzyskania starych wątków, skopiuję tu rozwiązanie tego problemu. Proszę o cierpliwość.
lucbach,
administrator knights.sztab.com
administrator knights.sztab.com
Grałem sobie na sieci lokalnej, mój wróg jednym egzemplażem lekkiej jazdy przyjechał do mojej wioski (na zwiady, zobaczyc jak mi idzie no iw celu odkrycia terenu) nie chciał mnie atakowac, więc go wpusciłem. Przejechał w koło wioski i zaczoł wybijac mi ludzi poleciałem do niego, patrze a jego "chopek" już dawno wyjechał do niego a umnie wciąż był i robił mi sieczke. Zabiłem go a, u mojego wroga wciąż zył i dołączył do reszty woja.

:}
Miałem rzecz podobną ale w grze KKND, u siebie się obroniłem przed atakiem, a u kolegi byłem zniszczony. Co się okazało? Były takie zwolnienia, że komputer na nasze miejsca wstawił boty ... i ... gów*o wyszło z gry :}