SR2 poprawia duzo, ale duzo jeszcze zostało...
Zabijanie swoi swoich - zamierzone czy nie?
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
Rafael_5000
- Użytkownik Forum
Witam
Mnie spotkał nieoczekiwany i dziwaczny błąd - nie wiem czy kogoś on jeszcze spotkał w KAM TSK w misji 15
Otóż w mniej więcej połowie mojej gry, tak po kilku godzinach - wyszkoliłem jedną z jednostek, mianowicie hodowcę, aby czekał już na zbudowanie chlewu. O dziwo - gdy wyszedł ze szkoły, zamiast czekać na zbudowanie budynku - zaczął iść w dziwnym kierunku. Ominął moje wieże obronne i moje oddziały - po czym zaczął iść w stronę najwyraźniej chlewu lub stajni mojego wroga (czarnego). Niestety nie mogłem zobaczyć, gdzie tak właściwie zmierzał, a nie po drodze... skończyło się na tym, że dostał głazem w łeb i się uspokoił wędrując do krainy zmarłych. (*)

Mnie spotkał nieoczekiwany i dziwaczny błąd - nie wiem czy kogoś on jeszcze spotkał w KAM TSK w misji 15
Otóż w mniej więcej połowie mojej gry, tak po kilku godzinach - wyszkoliłem jedną z jednostek, mianowicie hodowcę, aby czekał już na zbudowanie chlewu. O dziwo - gdy wyszedł ze szkoły, zamiast czekać na zbudowanie budynku - zaczął iść w dziwnym kierunku. Ominął moje wieże obronne i moje oddziały - po czym zaczął iść w stronę najwyraźniej chlewu lub stajni mojego wroga (czarnego). Niestety nie mogłem zobaczyć, gdzie tak właściwie zmierzał, a nie po drodze... skończyło się na tym, że dostał głazem w łeb i się uspokoił wędrując do krainy zmarłych. (*)
Ostatnio zmieniony 25 lip 2009, 18:13 przez Kheli, łącznie zmieniany 2 razy.
masz rację... sprawdziłem to.... 
Ostatnio zmieniony 25 lip 2009, 18:28 przez Kheli, łącznie zmieniany 1 raz.
-
piotrek_1000
- Użytkownik Forum
niekapuje
Nie do końca cie rozumiem piotrek_1000... Napisałeś to z sarkazmem czy szczerze??piotrek_1000 pisze:Khelben ja sie posikalem ze smiechu o tej twoje powiesci![]()
![]()
![]()
-
piotrek_1000
- Użytkownik Forum
rozumiem...
eee....
Rozumiem że z sarkazmem

Rozumiem że z sarkazmem