Yhm... tyle że mówiłem, abyś napisał mi to na... a dobra, niech już będzie i tu... Zatem mogę z misją dwudziestą [bo dłuższa] nieco pozwlekać. Etap 19. szybko przejdzie u mnie przez Worda, jak się zań wemzę, bo krótki po prostu. Najpierw się zajmę pewnym instruktarzem dla pana Michailoff'a , a potem uwinę z opisami misji dla Ciebie panie Lesiu. Chyba się nie obrazisz. Do tego czasu szybko dojdziesz do misji 17., a ja będę mógł wysłać Ci wspomniane solucje.
Pozdr.
Khelben
Ok, dzięki. Ja kończę właśnie misje 4, jestem przy okolo 2:00h ale gra mi sie co chwile wylacza, tak to jest jak sie puszcza gre z 98. roku na nowym kompie
Lesiu pisze:Ok, dzięki. Ja kończę właśnie misje 4, jestem przy okolo 2:00h ale gra mi sie co chwile wylacza, tak to jest jak sie puszcza gre z 98. roku na nowym kompie
Nie działa Ci poprawnie na nowym kompie? Mnie gra bez zarzutu.
to ściągnij SR2 jest na głównej stronie http://knights.sztab.com/index.php?dzial=download
Tu masz linka (skopiuj go) wtedy wyszukaj Service Release 2 PL: The Peasants Rebellion 1,1 MB
Pierw ściągnij Runtime Visual Basic 6.0. też tam jest
Jeśli nie dostanie mi się za małe zboczenie z tematu po uchu, to ośmielę się napisać... - skoro już wrzucasz link do naszej pobieralni, to pozwolę sobie polecić pobranie mojego KaM'owego medley'a .