Stronka dosyć fajna, ale nie mam dużego wyboru i jest jakaś drętwa jak dla mnie. Może później się rozkręci i będzie lepsza. Zaznaczyłem tydzień tak dla beki
Ja zaznaczyłem miesiąc. Moim zdaniem ta strona nie wypali, i chyba żadna inna. Jest już jedna i to zazwyczaj wystarcza graczom. W końcu KaM nie jest najpopularniejszą grą.
Kachem! No cóż. Strona jest dopiero co otwarta, jest nieczytelna, a tekst z działalności fanów żywcem zerżnięty. Kiedyś była sytuacja, gdzie strona o grze (bodaj) "Ceasar" miała taki sam wygląd, jak nasza główna stronka... I jak tu się rozwijać w czasach, gdzie ktoś bierze, zmienia podpis wynalazcy i to on zbiera laury miast wynalazcy...
Miesiąc. Logo ze strony Rycerza. Badziewie. Fajne tło w tabelkach, taka biała kartka, ale brak klimatu. Oczywiście dział "Rozszerzone Królestwo", jakby autor był na bieżąco. Zaraz zacznie pewnie wrzucać tam mapy Mrocznego Pana. Co do "Działalności Fanów", to co w tym nietenges jest? Wiele podobnych for internetowych ma taki dział.
Pod nazwą działu "działalność fanów" jest opis żywcem, co do literki zerżnięty z naszej twierdzy i naszego opisu działu "Działalność fanów"! Oczywiście nasza forumowa brać i jej zarząd (mam nadzieję) będą domagać się wyjaśnień i sprawiedliwości!