Według mnie budowanie mostów przez gracza jest marnym pomysłem. Taki most ma służyć jako ważne miejsce strategiczne, a jakby gracz nastawiał tego to tu to tam to strategia musiałaby się schować. Poza tym nie wiem czy w średniowieczu były gildie inżynierów (chyba nie)Hmmm... Może Gildia Inżynierów? Można by tam szkolić właśnie Inżynierów, którzy potrafiliby zbudować most, mur, czy wieżę.
A może jeszcze budynek ONZ, NATO i UE? Dyplomacja nie byłaby taka zła, ale bez przesady.Przydałaby się też Ambasada - co to za gra, kiedy mamy ustalonego wroga i nic nie możemy zrobić, tylko zmieść go z powierzchni ziemi?
No to może jeszcze powinien być podział na rasy np. ludzie albo orkowie? I jedne nie mogłyby tworzyć jednostek i budynków innych.Myślę, że każdy gracz mógłby mieć jakiś budynek specjalny
A pomocnicy ci już nie wystarczają?W grę można wprowadzić karawany do przewozu towarów między spichrzami
Że co? Podziemny tunel? Dziwny pomysł, ale niech ci będzie.Budynek specjalny wroga to palisada, a rebeliantów podziemny tunel.
Ja uważam, że gra jest wspaniała i niczego bym w niej nie zmienił.