Tak sobie myślę, czy nie lepiejby przeprowadzać taką zabawę w specjalnie do niej przystosowanym czacie. Nie nabijałoby się postów, a pierwsze wypowiedzi by były kasowane, by ustąpić nowo napisanym wiadomościom/zagadnieniom. W ten sposób forum by się nie śmieciło i nawet ja bym był zadowolony... Obgadam to z Lucbachem, jeśli towarzystwo to zainteresowało. I mielibyście swój upragniony czat gdzieś na podstronie... Przecież wszyscy wiemy, że nikt nie czyta w tym temacie stron dwudziestych, czy czterdziestych. Wszyscy siedzą tylko na ostatniej. To takie wyjście byłoby najlepsze.
Hmmm... To byłby dobry pomysł. Taki specjalny, tematyczny shoutbox. Ten temat wtedy można by było usunąć raz na zawsze, ale gra zostałaby. to byłoby wyjście kompromisowe. Kto jest za, a kto przeciw (jeśli o to można pytać w tym temacie nie przerywając gry)?
Dobra, dobra, uczepiliście się tej zabawy jak nie wiem co. Jeśli ta gra miałaby zostać usunięta to inne też. Nie ma wyższości jednego off-topu nad drugim. A wątpię, by:
a) na jednym shoutboxie dało się organizować wszystkie zabawy naraz
b) istniało kilka shoutboxów...