Moja historia w szkole
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
krzysiek000
- Użytkownik Forum
-
krzysiek000
- Użytkownik Forum
Khelbenie prosze Cię nie rób się na Boga bo nim nie jesteśKhelben pisze:Dawno nie czytałem tak pogmatwanego opowiadania, z którego prawie nic bym nie zrozumiał, gdyby nie mój myślący umysł. Zaraz Ci ten tekst zedytuję, jest w nim trochę rzeczy, jakich nie pojmuję z takiego poziomu pisania opowiadań (a niski jest trochę
może nawet trochę bardziej "trochę"). Jest w nim trochę również rzeczy, jakie się nie powinny znaleźć (patrz, niestosowne słownictwo). To ocena na minutę obecną
.
P.S. Fajnie opowiadasz... też tak pisałem, gdy byłem w piątej klasie podstawówki.
Knights and Merchants: "The Land called Paradise"
Khelbanie to ty napisałeś?: P.S. Fajnie opowiadasz... też tak pisałem, gdy byłem w piątej klasie podstawówki.
bo jak tak to wiesz....
Chcę tylko przypomnieć że to nie było opowiadanie z dosłownym tego słowa znaczeniu, to poprostu było takie opowiadanie jakie opowiedział bym kumplowi
To nie jest szkoła
bo jak tak to wiesz....
Chcę tylko przypomnieć że to nie było opowiadanie z dosłownym tego słowa znaczeniu, to poprostu było takie opowiadanie jakie opowiedział bym kumplowi
To nie jest szkoła
Khelbenie, nie uważam, że praca Lorysa jest dobra pod względem jakościowym (jednocześnie też myślę, że każdego należy wysłuchać, nawet gdy ciężko mu się "wysłowić"), ale skoro już zabrałeś się za korektę tego opowiadania, to mogłeś się lepiej postarać. Twoje pismo wprawdzie jest bardziej "czytelne", ale nie czuć w poprawionej wersji tej adrealinki. Poza tym nawstawiałeś sporo nawiasów, które dałoby się zastąpić zwykłym, dłuższym zdaniem. To niezbyt miłe dla oka. Oprócz tego zauważyłem wiele powtórzeń - to czyni Twoją pracę jeszcze mniej estetyczną. W końcu pojawiają się też literówki - to jest przejrzysta praca ?
Przepraszam za surową ocenę, ale zrozum, że skoro podjąłeś się poprawy tego opowiadania, to musiałeś ją dostać.
Przepraszam za surową ocenę, ale zrozum, że skoro podjąłeś się poprawy tego opowiadania, to musiałeś ją dostać.