Nie moja wina, że szkolne Macintoshe nie dały mi napisać tego poprawnie
Książki
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Jeśli chodzi o książki to dla mnie nie ma bez nich życia
Muszę coś czytać, bo inaczej źle się czuję
A najbardziej odpowiadają mi książki przygodowe, w tym najbardziej westerny
Przepadam za książkami Karola Maya, Wiesława Wernica, Verne'a i innych, mniej znanych. A coś czego w ogóle nie trawię to science-fiction i fantasy
Ach... i jeszcze czytuję komiksy Christy... Ech, Kajko i Kokosz i te klimaty... Dla niewtajemniczonych, ta seria komiksów opowiada o dwóch słowiańskich wojach, najdzielnieszych w swoim grodzie. Ich wielkim przyjacielem i kasztelanem grodu jest Mirmił, nieumiejący wojować i wiecznie roztargniony. Cały komiks jest bardzo komiczny. Polecam tym, którzy nie znają 
No jasne, że znam Kajka i Kokosza! Ich potyczki ze Zbójcerzami butnego Hegemona to historia wręcz
. Podobały mi się też (choć w mniejszym stopniu) komiksy o przygodach Kajtka i Koka - odpowiedników Kajka i Kokosza z przyszłości. Co do komiksów, gdyż słusznie poruszyłeś wątek - czytuję tylko Thorgale. To mój ulubiony komiksowy bohater, którego stworzył nasz przesłynny polski rysownik - Grzegorz Rosiński. Przygody tego Dziecka Gwiazd/Wikinga są całkowicie dopracowane. Długie i skomplikowane wątki nie gubią nigdzie sensu, a bohater jest zdany na wyobraźnię scenarzysty - Jean Van Hamme'a.
mam ze dwie gazety Nexusa ale wole bardziej nieznany świat, w najnowszym numerze Nieznanego Świata jest ciekawy artykuł "tajemnice Antarktydy" i wiele innych ale nie chce mi się tutaj tego rozpisywać
często oglądam National Geographic, jakiś czas temu oglądałem coś o paraliżu sennym który mi się nawet przytrafił parę dni później, paraliż senny występuje wtedy jak człowiek obudzi się w trakcie fazy snu "REM" Moja siostra leciała gdzieś na wakacje, moja mam ją podwiozła i w nocy gdzieś o 3 godzinie czy wcześniej obudził mnie dźwięk zamykanych drzwi, po tym nie mogłem w ogóle się ruszać, coś tam mamrałem pod nosem (bałem się jak nie wiem
) i usłyszał mnie mój brat, gdy zapalił światło wszystko już było OK 
fajny jest program dzisiaj na NG... a zresztą sami zobaczcie, dzisiaj o 18:30
często oglądam National Geographic, jakiś czas temu oglądałem coś o paraliżu sennym który mi się nawet przytrafił parę dni później, paraliż senny występuje wtedy jak człowiek obudzi się w trakcie fazy snu "REM" Moja siostra leciała gdzieś na wakacje, moja mam ją podwiozła i w nocy gdzieś o 3 godzinie czy wcześniej obudził mnie dźwięk zamykanych drzwi, po tym nie mogłem w ogóle się ruszać, coś tam mamrałem pod nosem (bałem się jak nie wiem
fajny jest program dzisiaj na NG... a zresztą sami zobaczcie, dzisiaj o 18:30