obrazek czy obraz?
Zabawa "X czy Y"?
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- szymek11115
- Użytkownik Forum
- Michailoff
- Moderator
Tym razem odpowiem na to pytanie, bo to mądrze postawione pytanie natury technicznej (z dużo lepszym schematem X czy Y czy Z). Jako obeznany w temacie powiem, że nadal najlepszy stosunek ceny do jakości dają stare dobre telewizory CRT (kineskopowe). Telewizory LCD wciąż się rozwijają, jednak te tanie są nie warte grosza, a te mogące konkurować z CRT nie są dla przeciętnego Kowalskiego. Że już o telewizorach plazmowych nie wspomnę... Jeślibym miał wybierać telewizor w cenie dla przeciętnego Kowalskiego, to wybrałbym kineskop... Choć gdybym był bogaczem, tobym wziął plazmówkę bez gadania... Ale przeciętnych Kowalskich w Polsce jest najwięcej... Wybieram więc CRT (kineskop).
Windows XP, Windows Vista, czy Linux?
(trochę offtopu, ale związanego z tematem). Proponuję tą grę utrzymać w konwencji X czy Y czy Z. Dla mnie jest ona dla inteligentniejszych. Prosiłbym także o pisanie troszkę mądrzejszych i dłuższych wytłumaczeń swych wyborów (nie mówię o opisywanie swej decyzji, tak jak ja to zrobiłem, ale troszkę więcej...). Prosiłbym także nie odpowiadać na pytania, które na tym forum padały już, a jedna osoba odpisuje na nie po raz 4...
Windows XP, Windows Vista, czy Linux?
(trochę offtopu, ale związanego z tematem). Proponuję tą grę utrzymać w konwencji X czy Y czy Z. Dla mnie jest ona dla inteligentniejszych. Prosiłbym także o pisanie troszkę mądrzejszych i dłuższych wytłumaczeń swych wyborów (nie mówię o opisywanie swej decyzji, tak jak ja to zrobiłem, ale troszkę więcej...). Prosiłbym także nie odpowiadać na pytania, które na tym forum padały już, a jedna osoba odpisuje na nie po raz 4...
Crimson (king) Michailoff
Windows XP. dlatego że praktycznie wszyscy narzekają na tą Vistę, ale chciałbym zobaczyć i mieć najnowszego windowsa. Linux też nie, bo widziałem linuxa, bo mój kolega go ma i taki se, ale gierka na linuxie fajna tylko grafika
. Wybieram XP, bo jego używam od premiery
chyba 2002 rok.
Unix czy Linux czy Windows ???
Unix czy Linux czy Windows ???