Nie wiem jakie, ale wybiore Heroes IV, bo słyszałem, że chyba jest najlepsza. Heroes III nie, bo jest za stara część, a V też nie, bo komp mój by nie poszedł na niej.
Nie mam nic przeciwko tej grze, sam w końcu w nią grałem (jak zresztą prawie każdy...). Uważam też, że uzasadnienia odpowiedzi są dobrym pomysłem (jak ktoś nie chce ich dawać - proszę bardzo, w każdym razie, rzeczywiście podnoszą poziom tej gry). Ale pytania w stylu " czy czy " to jest już, moim zdaniem, gruba przesada. Grajcie na inteligentne pytania - jak ktoś nie może wymyślić nic lepszego niż "1 czy 2 czy 3" to niech w ogóle nie pisze...
Cóż, niektóre pytania mądre (telewizor kineskopowy, LCD, plazmowy?) inne dość głupie (Ku Klux Klan czy nazizm?) inne zaś całkowicie tragiczne ( ). Mam kolejną prośbę - wymyślajcie inteligentniejsze pytania - pomyślcie, zanim zadacie pytanie. Chyba zależy nam na grze bez krytyki takiego np. Khelbena ...
Wybiorę " ", ponieważ uważam, że jest to świetne odzwierciedlenie uczuć takich jak spryt czy przebiegłość. Przedstawienie tych uczuć w sposób komiczny jest świetną, a wręcz wspaniałą ideą.
Chyba nie zrozumiałeś mego przekazu. Krytyki ci nie zabraniam. Powiedziałem, że zależy nam na grze bez krytyki. To troszkę co innego. Chciałem tylko zmobilizować grających, żeby poziomem się podnieśli i gry nie trzeba było już więcej krytykować za niski poziom. To było me przesłanie. A teraz kończmy ten wątek i wracajmy do gry. Co do pytania - pozostawiam odpowiedź innym. Osobiście wybrałbym Sony, ale chcę zachować przyjemność z gry innym
Sony, ponieważ większość sprzętu w moim domu jest firmy sony i odkąd kupiłem ten sprzęt, ani razu się nie popsuł i wszystko ładnie chodzi.
Co do innych firm nie wiem, nie mam żadnego sprzętu tych firm i nie znam ich właściwości itp.
Aparat Cyfrowy czy Lustrzanka czy Kamera ??
P.S: Sorki za to wcześniejsze,( )- nie mogłem nic wymyślić....