Błagam o shoutboxa xD
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Błagam o shoutboxa xD
Kochani, dlaczego nie dacie tu wreszcie tego shoutboxa, zagląda się od czasu do czasu, i pogadać nie idzie. W topikach to ma mało sensu a poza tym, jak sie chce pogadać ot tak o czymś, to nie będziemy specjalnie robić nowego topiku bo to spam. Shoutbox pozwala na wyrażenie swojej opinii na temat niektórych sytuacji na forum, a także po prostu na takie pogawędki bez spamienia, gdyż łatwo usuwa się z niego posty, a poza tym same kasują się co jakiś tam limit wypowiedzi. Na każdym nowoczesnym forum takowy shoutbox istnieje, i jest rzeczą bardzo pożyteczną. Dlaczego tutaj nie możemy go mieć?
Pablo, popieram Cię w 100%, głosuję na TAK
Nie raz chciałem coś napisać ale wydawało mi się to nie aż takie ważne by pisać to na forum
Można by zrobić ShoutBoxa na próbę na 3 dni, chyba wytrzymacie, to tylko 3 dni
Zastanów się Debe, 3 dni to nie dużo, przeżyjesz gwarantuję Ci to, to nie gryzie.
Chcę też konkretne powody dlaczego nie SB wam tak bardzo zawadza
Lucbach, nie zamykaj tego tematu, nie oczekujemy teraz SB na zawsze tak jak w innych tematach tylko na 3 dni, może być nawet na 2 ale to minimum
Nie raz chciałem coś napisać ale wydawało mi się to nie aż takie ważne by pisać to na forum
Można by zrobić ShoutBoxa na próbę na 3 dni, chyba wytrzymacie, to tylko 3 dni
Zastanów się Debe, 3 dni to nie dużo, przeżyjesz gwarantuję Ci to, to nie gryzie.
Chcę też konkretne powody dlaczego nie SB wam tak bardzo zawadza
Lucbach, nie zamykaj tego tematu, nie oczekujemy teraz SB na zawsze tak jak w innych tematach tylko na 3 dni, może być nawet na 2 ale to minimum
Ostatnio zmieniony 04 paź 2007, 22:48 przez Durendal, łącznie zmieniany 1 raz.
www.fotka_profil_Arek.bo.pl moje zdięcie, zapraszam do oglądania
Przeczytaj co napisałem wyżej Khelbenie, a Ty Pablo zmień sondę na taką
Czy przeszkadzała by Ci obecność Shoutboxa na tym forum przez 2 dni ??
- Nie, nie widzę w tym żadnego problemu
- Widzę w tym wielki problem i nie zgadzam się
Ci co głosują w sondzie niech napiszą, narazie jest
Tak: Ja i Pablo
Nie: Khelben i Debe
Czy przeszkadzała by Ci obecność Shoutboxa na tym forum przez 2 dni ??
- Nie, nie widzę w tym żadnego problemu
- Widzę w tym wielki problem i nie zgadzam się
Ci co głosują w sondzie niech napiszą, narazie jest
Tak: Ja i Pablo
Nie: Khelben i Debe
www.fotka_profil_Arek.bo.pl moje zdięcie, zapraszam do oglądania
Ach nie zwóciłem uwagi, że jest tu ankieta... zalecam usunięcie jej, gdyż jak jest napisane w regulaminie - nie toleruje się tutaj powtarzania tematów... szczególe raz enty. Trzeba było zjawić się na forum troszkę wcześniej, zdążylibyście zagłosować na "Tak". Ale skoro się spóźniliście, musicie się z tym liczyć. Nie będziemy powtarzać głosowania tylko dlatego, że nie oddaliście wówczas głosu.
Bawienie się w takie rzeczy, by pobył sobie wasz bajer przez dwa dni? Kiepski pomysł.
Bawienie się w takie rzeczy, by pobył sobie wasz bajer przez dwa dni? Kiepski pomysł.