Błagam o shoutboxa xD
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Moim zdaniem nie, bo dwa dni to byłoby kompletne kłamstwo. Po upływie czterdziestu ośmiu godzin odstawialibyście najprzeróżniejsze sceny, by jednak SB zostało na forum... wmawiając ludziom, że się przecież sprawdziło, że było wszystko ok, itd. Znam tego typu scenariusze i źle się kończą - zapewniam. Chcecie coś od siebie - piszcie sobie prywatne wiadomości, nauczycie się dzięki temu cierpliwości: że trzeba trochę pokombinować, jak tu ładnie ułożyć tekst do takiej i siakiej osoby. Forum jest od tego, by dyskutować na nim o różnych rzeczach; a nie od tego, by urządzać sobie paro-wyrazowe pogaduszki. Ktoś tu rzekł, że profesjonalne fora zawsze posiadają Shoutbox. Jest to taka bzdura, że aż się uśmiechnąłem. Niby na jakiej zasadzie prawdziwe fora, by być prawdziwymi forami muszą mieć okienko do pogaduszek?
Halo, halo, panie władzoNiech se i te 3 dni będzie, ale co wam po tym, shoutbox i tak nie przetrwa.
//Gdzie Ty tu widzisz coś takiego?
//Khelben
Ostatnio zmieniony 05 paź 2007, 18:40 przez Duch, łącznie zmieniany 2 razy.
To nie są kilku wyrazowe pogaduszki Khelbenie, mylisz się. Na innym forum gdzie jest ShoutBox wynikła interesująca dyskusja
niektórych rzeczy po prostu nie opłaca się pisać na forum bo nie są takie ważne, np. chciałem napisać że w szkole biegaliśmy 1km na ocenę i limit czasu był do 5 minut, ja miałem 4 minuty 59 sekund. Po tym od razu ktoś by odpisał i wynikła by fajna rozmowa
Kiedyś napisałeś że jak ma się pytania i inne takie to by pisać na gg do kogoś, zamieszczę Ci tu pare ciekawych rozmów:
Arek (4-10-2007 17:46)
cześć, zagrasz w K&M ?
Gracz4 (4-10-2007 17:48)
Co ty kurwa, znam Cię ?
-----------------------------------------------------------------
Arek (28-09-2007 21:57)
cześć, tu Lorys z forum o K&M
Gracz3 (28-09-2007 21:57)
noi co z tego ?
mam mały problem z grą, pomożesz mi ?
co mnie to obchodzi ? nie pisz więcej
----------------------------------------------------------------
Arek (18-08-2007 14:25)
cze, mam prbolem z grą, w pewnym momencie kampanii po prostu mi się wyłącza
Gracz1 (18-08-2007 14:25)
nie chce mi się z tobą gadać
Gracz1 (18-08-2007 14:26)
nara
--------------------------------------------------------------------
no to w końcu piszę do Khelbena bo w końcu ma on dużo postów na forum
Arek (4-09-2007 16:50)
czesc tu lorys z forum kam
zagrasz ze mną
(nie przez hamachi)
czekam, czekam
Khelben (4-09-2007 18:32)
hmm... a napiszesz za mnie pracę na 10 stron, jaką aktualnie robię?
Rozumiem Cię że miałeś dużo pracy ale sam widzisz, każdy odpowiadał podobnie, na ShoutBoxie przynajmniej ktoś by szybko odpisał na mały problem
Do innych co pisałem w ogóle nie odpowiadali albo im się nie chciało, udało mi się spróbować zagrać jedynie z Cavem i moim kolega któremu dałem grę
niektórych rzeczy po prostu nie opłaca się pisać na forum bo nie są takie ważne, np. chciałem napisać że w szkole biegaliśmy 1km na ocenę i limit czasu był do 5 minut, ja miałem 4 minuty 59 sekund. Po tym od razu ktoś by odpisał i wynikła by fajna rozmowa
Kiedyś napisałeś że jak ma się pytania i inne takie to by pisać na gg do kogoś, zamieszczę Ci tu pare ciekawych rozmów:
Arek (4-10-2007 17:46)
cześć, zagrasz w K&M ?
Gracz4 (4-10-2007 17:48)
Co ty kurwa, znam Cię ?
-----------------------------------------------------------------
cześć, tu Lorys z forum o K&M
noi co z tego ?
mam mały problem z grą, pomożesz mi ?
co mnie to obchodzi ? nie pisz więcej
----------------------------------------------------------------
Arek (18-08-2007 14:25)
cze, mam prbolem z grą, w pewnym momencie kampanii po prostu mi się wyłącza
Gracz1 (18-08-2007 14:25)
nie chce mi się z tobą gadać
Gracz1 (18-08-2007 14:26)
nara
--------------------------------------------------------------------
no to w końcu piszę do Khelbena bo w końcu ma on dużo postów na forum
czesc tu lorys z forum kam
zagrasz ze mną
(nie przez hamachi)
czekam, czekam
Khelben (4-09-2007 18:32)
hmm... a napiszesz za mnie pracę na 10 stron, jaką aktualnie robię?
Rozumiem Cię że miałeś dużo pracy ale sam widzisz, każdy odpowiadał podobnie, na ShoutBoxie przynajmniej ktoś by szybko odpisał na mały problem
Do innych co pisałem w ogóle nie odpowiadali albo im się nie chciało, udało mi się spróbować zagrać jedynie z Cavem i moim kolega któremu dałem grę
www.fotka_profil_Arek.bo.pl moje zdięcie, zapraszam do oglądania
Kolega trzyma stronę mądrości. To, że nie znalazłeś nikogo do grania, nie oznacza, że powodem jest brak SB. Najwidoczniej, nie potrafisz się z ludźmi dogadać i tu leży problem. Albo też nie kierujesz się do odpowiednich gości. Tu - na forum - możesz śmiało pisać PW do ludzi w sprawie internetowej potyczki, napewno Ci część większa nie odmówi.
hah, zabawne, tutaj jest zwykła unia moderatorów i adminów :/ nie ważne jest głosowanie, ważne co im sie chce... Na każdym nowoczesnym forum jest shoutbox. Powiedziałem to tak, a nie, że na prawdziwym. To forum jest dla nas, dla fanów, nie dla moderatorstwa. Moderatorzy i admini są od pilnowania porządku, a to to jest zwykły komunizm. Wstawienie shoutboxa na kilka dni dałoby jasną odpowiedz. Bo niektórzy tutaj głosują tak jak się adminom podoba, by się podlizać. Normalnie jak konserwy, zero zmian. Najlepiej się zamknąć w swoim światku i siedzieć zacofanym całe życie :/.
Poza tym, wynik 4:5 o niczym nie świadczy. Procentowo jest to 60%:40% dlaczego zawsze ta nie wielka mniejszość ma być poszkodowana ;>. Na cholerę mi twoje PMy jak ja chcę coś wyrazić publicznie, a nie do pojedynczej osoby.
Shoutbox jest od dawien dawna standardem! Czas by tutejsi to wreszcie zrozumieli. Jak dziś widzi się forum bez shouta to nie wiadomo czy się śmiać, czy płakać... Laya forum także nie zmieniało od X czasu a nawet nie ma do wyboru. Brak avatarów, też masakra... i to ma być forum z dzisiejszego zdarzenia?
Poza tym, wynik 4:5 o niczym nie świadczy. Procentowo jest to 60%:40% dlaczego zawsze ta nie wielka mniejszość ma być poszkodowana ;>. Na cholerę mi twoje PMy jak ja chcę coś wyrazić publicznie, a nie do pojedynczej osoby.
Shoutbox jest od dawien dawna standardem! Czas by tutejsi to wreszcie zrozumieli. Jak dziś widzi się forum bez shouta to nie wiadomo czy się śmiać, czy płakać... Laya forum także nie zmieniało od X czasu a nawet nie ma do wyboru. Brak avatarów, też masakra... i to ma być forum z dzisiejszego zdarzenia?
Ja prowadziłem kilka for, na żadnym nie miałem takich problemów. Nie ważna... to dobre... nie rozumiesz co znaczy czas? Ludzie się zmieniają, na forum wchodzą nowi opuszczają je starzy. Społeczność tego forum się zmienia. I niby jakim cudem przestarzała ankieta ma decydować za nowych użytkowników co?! Zawsze liczy się ta najaktualniejsza. Od kiedy to twój dziadek ma za ciebie decydować co ty chcesz w życiu robić i mieć...Khelben pisze:Ponawiam prośbę o usunięcie ankiety... jakikolwiek będzie wynik za kilka dni - 100 (Tak), 10 (Nie) - i tak zostanie przyjęta odpowiedź z poprzedniej ankiety. Potem powstanie tutaj sprzeczka, bo wy będziecie się na ten wynik ankiety upierać... a ta ankieta po prostu jest nie ważna.
Ostatnio zmieniony 06 paź 2007, 00:38 przez Pablo1517, łącznie zmieniany 2 razy.
Eh... post mi sie 2 razy walnął bo tutejszy serwer czasem zamula... a nawet nie widzę opcji usunięcia własnego posta :/ co to za wersja forum... jakaś na maxa przestarzała lub marnie zmodyfikowana... tylko czekać aż jakiemuś gówniarzowi zechce się je zniszczyć... nie aktualizowane wersje są pełne dziur...
Proszę o usunięcie tego posta...
Proszę o usunięcie tego posta...