Błagam o shoutboxa xD
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
jak nie lubisz pisać to po prostu nie pisz, a nie że większość osób musi "cierpieć"
w twoim wypadku to głosował bym albo na tak, albo wogóle
Pablo, zrób jeszcze jedną opcje do ankiety "jest mi to obojętne" czy coś w tym stylu
w twoim wypadku to głosował bym albo na tak, albo wogóle
Pablo, zrób jeszcze jedną opcje do ankiety "jest mi to obojętne" czy coś w tym stylu
www.fotka_profil_Arek.bo.pl moje zdięcie, zapraszam do oglądania
Obowiązkiem obywatela jest głosowanie. Albo na "tak" albo na "nie", a ponieważ nie było opcji po środku to zagłosowałem na "nie". Po prostu wybrałem mniejsze zło według mnie i nie zamierzam się z tego tłumaczyć. Nie oczekujcie też, że będę miał z tego powodu jakieś wyrzuty sumienia.
Ostatnio zmieniony 06 paź 2007, 12:53 przez DeBe, łącznie zmieniany 1 raz.
Głosowanie nie jest obowiązkiem, tylko prawem. Nikt ci się nie każe z tego tłumaczyć. Chodzi o to, że wyciągasz bezsensowne argumenty.Obowiązkiem obywatela jest głosowanie. Albo na "tak" albo na "nie", a ponieważ nie było opcji po środku to zagłosowałem na "nie". Po prostu wybrałem mniejsze zło według mnie i nie zamierzam się z tego tłumaczyć. Nie oczekujcie też, że będę miał z tego powodu jakieś wyrzuty sumienia.
Ostatnio zmieniony 06 paź 2007, 18:08 przez Duch, łącznie zmieniany 1 raz.
a weź Debe głupoty gadasz, jakbyś nie głosował to by Ci się nic nie stało
może w końcu ktoś odpowie co z tym ShoutBoxem ? Khelben wchodził często na forum ale jakoś się już nie wypowiada na ten temat
więc Lucbachu, teraz twoja kolej
może w końcu ktoś odpowie co z tym ShoutBoxem ? Khelben wchodził często na forum ale jakoś się już nie wypowiada na ten temat
więc Lucbachu, teraz twoja kolej
www.fotka_profil_Arek.bo.pl moje zdięcie, zapraszam do oglądania
- Dexor
- Użytkownik Forum
- Kontakt:
Może wstrzymali byście się z tą prośbą o SB, ponieważ sądzę że Admin ma teraz ważniejsze sprawy na głowie, jak strona www, a nie jakichś SB, przecież można poczekać. Moim zdaniem gdy wyjdzie nowa stronka to w tedy możecie sobie prosić, błagać o jakieś nowe rzeczy, myślę że pierwszym priorytetem powinna być strona, a nie 3 dniowy SB no forum. Chyba że po wyjściu strony byście stworzyli ten temat, to bym się nie czepiał.
Hitler też oczyszczał naród z Żydów i "działał w słusznej sprawie".No fakt. Zagłosowałem bo mogłem. I cieszę się bo dokonałem dobrego wyboru. Diabelsko szalony
W tym momencie zgodziłbym się z tobą, gdyby nie fakt, że bój o tego shotuboxa trwa już trochę dłużej i wynikło z niego wiele konfliktów i powiązań, a trudno jest siedzieć z założonymi rękami.Może wstrzymali byście się z tą prośbą o SB, ponieważ sądzę że Admin ma teraz ważniejsze sprawy na głowie, jak strona www, a nie jakichś SB, przecież można poczekać. Moim zdaniem gdy wyjdzie nowa stronka to w tedy możecie sobie prosić, błagać o jakieś nowe rzeczy, myślę że pierwszym priorytetem powinna być strona, a nie 3 dniowy SB no forum. Chyba że po wyjściu strony byście stworzyli ten temat, to bym się nie czepiał.