Błagam o shoutboxa xD
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
To teraz czas na moją wypowiedź:
1. Nie ma co się kłócić z Khelbenem, on jest miły dla rozmówcy dopóki czegoś potrzebuje.
2. To forum zrobiło się po prostu SZTYWNE...Shoutbox naprawdę by się przydał, a jeśli nie on, to jakiś dział do rozmów na wszystkie tematy, bez licznika postów i ze zmienionym regulaminem działu.
3. Jak tak bardzo wam nie pasuje to 'okienko', jak to ktoś nazwał...to użyjcie magicznej opcji "Wyłącz" i ot, nie ma problemu -.-
Pozdrawiam wszystkich lizusów, zakompleksionych i resztę.
#Down:
On tak zwykle robi ^_^
Btw. 2245032 to jego numer? Bo 'groźby' to w jego stylu...
1. Nie ma co się kłócić z Khelbenem, on jest miły dla rozmówcy dopóki czegoś potrzebuje.
2. To forum zrobiło się po prostu SZTYWNE...Shoutbox naprawdę by się przydał, a jeśli nie on, to jakiś dział do rozmów na wszystkie tematy, bez licznika postów i ze zmienionym regulaminem działu.
3. Jak tak bardzo wam nie pasuje to 'okienko', jak to ktoś nazwał...to użyjcie magicznej opcji "Wyłącz" i ot, nie ma problemu -.-
Pozdrawiam wszystkich lizusów, zakompleksionych i resztę.
#Down:
On tak zwykle robi ^_^
Btw. 2245032 to jego numer? Bo 'groźby' to w jego stylu...
Ostatnio zmieniony 07 paź 2007, 15:27 przez Wubek, łącznie zmieniany 1 raz.
Hmm nie wiedziałem, że jest taka opcja (chociaż mi nie będzie potrzebna bo będę z shoutboxa korzystał)Wiedźmin pisze:3. Jak tak bardzo wam nie pasuje to 'okienko', jak to ktoś nazwał...to użyjcie magicznej opcji "Wyłącz" i ot, nie ma problemu -.-
No to skoro jest to nie widzę problemu żeby shoutbox był.
Ostatnio zmieniony 07 paź 2007, 18:12 przez Kamyk, łącznie zmieniany 2 razy.
Przypomnę Wam tylko, że głos moderatora jest tak samo ważny jak głos użytkownika.
Moderator to zwykły user, który został wyróżniony do korekty i pomagania w prowadzeniu forum. O żadnej władzy nad decyzjami, ankietami, głosowaniami mowy nie ma...
Nie udzieliłem pozwolenia na zmoderowanie na mojego posta -.-
Nie skomentuję tego. Jeszcze niedawno Khelben obraził się nie wiadomo za co, zablokował mnie i zmienił numer bodajże...a teraz mi wyskakuję z taką gadką. Zastanów się chłopie co robisz, nie jesteś panem świata -.-
W moim poście nie było nic niezgodnego z regulaminem, jednak Khelben go zedytował...
Nie udzieliłem pozwolenia na zamieszczanie fragmentów naszej (mojej i twojej) prywatnej rozmowy. I tyle. Jest to rozmowa nasza, która moim zdaniem nie powinna oficjalnie być dostępna. Zedytowałem? Usunąłem tylko zbędny cytat. Reszta pozostaje nietknięta. Rozmowa była tak denna, że ni prawy, ni kłamstwa nie zawierała.
Śmieszny jesteś. Nie zabawny. Śmieszny.
Moderator to zwykły user, który został wyróżniony do korekty i pomagania w prowadzeniu forum. O żadnej władzy nad decyzjami, ankietami, głosowaniami mowy nie ma...
Nie udzieliłem pozwolenia na zmoderowanie na mojego posta -.-
Nie skomentuję tego. Jeszcze niedawno Khelben obraził się nie wiadomo za co, zablokował mnie i zmienił numer bodajże...a teraz mi wyskakuję z taką gadką. Zastanów się chłopie co robisz, nie jesteś panem świata -.-
W moim poście nie było nic niezgodnego z regulaminem, jednak Khelben go zedytował...
Nie udzieliłem pozwolenia na zamieszczanie fragmentów naszej (mojej i twojej) prywatnej rozmowy. I tyle. Jest to rozmowa nasza, która moim zdaniem nie powinna oficjalnie być dostępna. Zedytowałem? Usunąłem tylko zbędny cytat. Reszta pozostaje nietknięta. Rozmowa była tak denna, że ni prawy, ni kłamstwa nie zawierała.
Śmieszny jesteś. Nie zabawny. Śmieszny.
Ostatnio zmieniony 07 paź 2007, 16:12 przez Wubek, łącznie zmieniany 4 razy.
Ktoś tutaj pomyślał, że to ja decyduję na tym forum o czymkolwiek?
Nonsens. Pan Wiedźmin ma tutaj rację.
Z drugim wersem również nie sposób się nie zgodzić. Władzy nad ankietami nie mam i nawet nie mam zamiaru się o coś takiego ubiegać. W końcu każdy ma prawo głosu, no nie?
Z trzecim zaś Pan Wiedźmin wyleciał ni z gruchy ni z pietruchy. Co to ma do rzeczy?
Z drugim wersem również nie sposób się nie zgodzić. Władzy nad ankietami nie mam i nawet nie mam zamiaru się o coś takiego ubiegać. W końcu każdy ma prawo głosu, no nie?
Z trzecim zaś Pan Wiedźmin wyleciał ni z gruchy ni z pietruchy. Co to ma do rzeczy?
To ma wiele do rzeczy. Do wolności słowa, wolności wyrażania własnej opinii, zwłaszcza gdy nikogo się nie obraża (jak niektórzy tutaj) .
Otóż, Twoja słodka wypowiedź świadczy o tym, co robisz, gdy ktoś Ci się nie podporządkowuje...i mam dziwne wrażenie, że duża część użytkowników zatańczy jak im zagrasz, więc nie ma tu szansy na prowadzenie normalnej dyskusji na odpowiednim poziomie...
Otóż, Twoja słodka wypowiedź świadczy o tym, co robisz, gdy ktoś Ci się nie podporządkowuje...i mam dziwne wrażenie, że duża część użytkowników zatańczy jak im zagrasz, więc nie ma tu szansy na prowadzenie normalnej dyskusji na odpowiednim poziomie...
Zgadzam się z Tobą Wiedźminie, po prostu niektórzy nie potrafią godnie przyjąć prawdy o sobie
co do twojego cytatu, też do mnie dana osoba odpisała na pytanie kim jesteś ?? "twoim....." i coś tam jeszcze podobnego było
ja jakoś nic nie mówię na to że Khelben ma w podpisie: Lorysek-Ogrysek
co do twojego cytatu, też do mnie dana osoba odpisała na pytanie kim jesteś ?? "twoim....." i coś tam jeszcze podobnego było
ja jakoś nic nie mówię na to że Khelben ma w podpisie: Lorysek-Ogrysek
www.fotka_profil_Arek.bo.pl moje zdięcie, zapraszam do oglądania
- Michailoff
- Moderator
Spokój! Dyskusja to dyskusja! Dyskutujemy o shoutboxie, a nie o wolności słowa na forum. Chcecie dyskutować na ten temat? Nie przeszkadzam w założeniu nowego tematu. Nie chcecie zakładać nowego tematu, tylko dyskutować o tym tutaj? Wyciągniemy konsekwencje za offtop. A teraz wracajmy do tematu.
Crimson (king) Michailoff
- Michailoff
- Moderator
Tak, trzeba dyskutować. Dyskutować, a nie kłócić się i obrażać! Spokojną dyskusją dogadamy się wszyscy. Kłótnią zaś doprowadzić można do wojny. Wojny, która może zniszczyć forum. Wojny, która podzieli społeczność KaM na kilka małych części. Wreszcie sprzeczki mogą doprowadzić do wojny, która strawi to, co przez te 6 lat uzyskaliśmy. Nie można doprowadzić do wojny. Dyskutujcie w spokoju. Przytoczę 2 bardzo tu pasujące cytaty mistrza Yody z Gwiezdnych wojen:
Przemyślcie to proszę i doprowadźcie do nieobecnej od bardzo dawna zgody.
Wojna nikogo wielkim nie czyni.
.Strach prowadzi do gniewu. Gniew prowadzi do nienawiści. Nienawiść prowadzi do cierpienia.
Przemyślcie to proszę i doprowadźcie do nieobecnej od bardzo dawna zgody.
Crimson (king) Michailoff