Błagam o shoutboxa xD

Miejsce na dyskusje "off-topic"

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.

Czy chcemy shoutboxa?

Tak, zdecydowanie!
13
62%
Nie, nie chcemy swobodnie rozmawiać...
8
38%

Liczba głosów: 21

Awatar użytkownika
Kamyk
Użytkownik Forum
Kontakt:

Post autor: Kamyk »

Ta kłótnia jest bez sęsu! Khelben się broni Bazyl go wspomaga, Rebelianci atakują, a DeBe i Michail próbują ich powstrzymać z tarczą w ręku :P. Oj co by się działo gdybyśmy zorganizowali teraz zjazd fanów KaMa? :?
Chyba lepiej żeby był ten shoutbox bo tam byście się kłócili a nie tu.
O! :obrazalski:
Awatar użytkownika
Wubek
Użytkownik Forum

Post autor: Wubek »

Zakończcie to....temat już się skończył, a Ty Bazylu go z powrotem odkopałeś...

Wniosek:
-posty mają być na temat.
-Większość zdecydowała na tak, ale to ankieta nieoficjalna, więc wszystko zależy od Lucbacha...
Myślę, że pomysł z opcją wyłączania SB byłby dobry. Najlepiej gdyby w profilu pojawiła się dodatkowa "kropeczka" do zaznaczenia:

"Czy pokazywać shoutboxa ? o Tak o Nie"

Wtedy temu kto koniecznie nie chce go czytać, nie będzie opóźniać ładowania strony.
Myślę, że w ten sposób będzie i wilk syty, i owca cała.

Nic więcej.
-przy obustronnej współpracy i ustępstwach [...] możemy to wszystko naprawić.

A teraz komentarz ode mnie (proszę, nie odpisujcie, bo wcale nie mam zamiaru rozpoczynać od początku tego sporu) :
Bazyl, pisze się spamerów, nie spamowiczów...poza tym bez przesady z tym podpisem oO
Nie mów nam, co mamy myśleć o Khelbenie, każdy ma prawo do własnej opinii na Jego i Twój na przykład temat. Może mamy powód, żeby to robić? Tobie widocznie nie 'zaszedł za skórę'.
Radzę Ci przeczytać definicję Dziecka Neo :) I popatrz na swoje posty, kto tu jest MAŁOLATEM.
W ankiecie nie da się oszukać bez zrobienia multikonta, co łatwo odkryliby moderatorzy (nie wiem, czy na tym forum mogą sprawdzać ip...ja na innym mogę)
Kłótni tak łatwo, Bazylu, nie zażegnasz, chociażby dlatego, że zanim ją oficjalnie kończysz, w tym samym poście wyrażasz własne zdanie. Wtedy to ono jest na wierzchu, a tym, którzy tego nie chcą, wcale się nie dziwię, że jednak odpisują. Dlatego po prostu musi dojść do kompromisu - trzeba znaleźć złoty środek.
W pełni popieram. Złoty środek.

Proszę, nie odpowiadajcie na mój komentarz...nie róbmy tu *****...

//edit:
Tak właściwie to zapomniałem zagłosować...oddaję głos na TAK, jednak ta ankieta jest źle zbudowana...nie można mieć wszystkiego :roll:
Awatar użytkownika
Durendal
Użytkownik Forum

Post autor: Durendal »

Bazyl napisał: ...bo nie wiem czy było by ci miło zbierać wyzwiska i fochy

oj Bazylu Ty chyba nie wiesz jak Khelben mnie wyzywał, jak chcesz to mogę tutaj zamieścić parę rzeczy, ale pod warunkiem że Khelben ich nie usunie
www.fotka_profil_Arek.bo.pl moje zdięcie, zapraszam do oglądania
Awatar użytkownika
Bazyl Pikinier
Użytkownik Forum

Post autor: Bazyl Pikinier »

Dobrze, przepraszam wszystkich, niepotrzebnie się uniosłem. Wszystkich urażonych przeze mnie przepraszam. Macie mi za złe, co???
A wracając do tematu opcja włącz/wyłącz shoutbox bardzo mi odpowiada... I jeszcze raz - sorki za wszystko. Wiem, że zepsułem sobie opinię, ale czy wybaczycie???
Obrazek
Awatar użytkownika
Durendal
Użytkownik Forum

Post autor: Durendal »

Nic się nie stało Bazylu :) twoja opinia jest taka jaka była, ta opcja z SB wyłącz/włącz była by bardzo przydatna, ale czy jest w ogóle takie coś ??
www.fotka_profil_Arek.bo.pl moje zdięcie, zapraszam do oglądania
Awatar użytkownika
Duch
Użytkownik Forum

Post autor: Duch »

Dobra, koniec tematu. Każdy tu powinien teraz przeprosić za swoje zachowanie jak kolega Bazyl.

Z tej strony przepraszam wszystkich ^^

Osobiście uważam, że jeśli ktoś powie, że nie ma za co przepraszać, to po prostu obrósł w piórka.
Obrazek
Awatar użytkownika
Zozol92
Użytkownik Forum

Post autor: Zozol92 »

Może jak poprosimy grzecznie Lucbacha to nam zrobi w nowej wersji forum :P
Awatar użytkownika
Michailoff
Moderator

Post autor: Michailoff »

Zozolu92 - Jeśli myślisz o nowej wersji forum już teraz, to widzę, że lubisz wybiegać naprzód jeśli chodzi o stronę... To forum jest bowiem grupą dyskusyjną nieistniejącej jeszcze wersji 3.0 strony. W dziale "ogłoszenia od admina" w temacie "nowy wygląd forum" można o tym poczytać. Tak więc możemy liczyć na to, że nasz admin zainstaluje SB już po premierze nowej wersji strony. Co do SB - ja nie oddaję głosu w ankiecie, bowiem jeszcze zastanawiam się nad tym głosem.
Crimson (king) Michailoff
Pablo1517
Użytkownik Forum

Post autor: Pablo1517 »

Czekam sobie na admina a tu tyle stron przybyło, hoho.
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Post autor: lucbach »

Hej, hej, nie zapędzajcie się tak daleko. Piszecie o tym shoutboxie, jakby chodziło o śmierć i życie, o Waszą przyszłość (szczególnie mówię o niektórych zwolennikach tego dodatku do forum).

Nie mam najmniejszego zamiaru znowu kasować jakichś bezczelnych postów i absolutnie nie chcę, żeby dodatkowo trudzili się tym moderatorzy. Więc od teraz nie chcę widzieć ŻADNYCH postów poniżej pasa. Sorry, ale nie jesteście pępkami świata. Zlikwidujemy Forum, jeśli dalej tak będzie (na razie nie rzucam nickami życzliwych ludzi, którzy się do tego przyczyniają).

Rozważę poważnie kwestię shoutboxa, chodzi głównie o stronę techniczną (zaaplikowanie go na Forum), ale proszę, dajcie spokój z takim chorym rozentuzjazmowaniem.
lucbach,
administrator knights.sztab.com
Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.