Czy opcja "usuń" to dobry pomysł?
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Ja myślę, że osoby na tym forum są na tyle odpowiedzialne, żeby kasować posty tylko jeśli będzie taka potrzeba (np. patrz temat "KaM 2" - po co mam tam czekać na moda ???)... W końcu to nie jest jakaś piaskownica - nie widziałem jeszcze tak porządnego pod względem kultury forum... Nikt nie będzie kombinował z kasowaniem postów tak by wrobić innych...
^Duchu, to bardzo niemile widziane zachowanie na forach, 'bicie postów' to po prostu ...
A ja jestem na TAK, chociaż wiecie co? Na starej wersji forum, jeśli mnie pamięć nie zawodzi, można było skasować swojego posta, o ile ten był ostatnim w temacie ;] tak samo temat, jeśli nikt nie odpisał, użytkownik mógł go skasować...
A ja jestem na TAK, chociaż wiecie co? Na starej wersji forum, jeśli mnie pamięć nie zawodzi, można było skasować swojego posta, o ile ten był ostatnim w temacie ;] tak samo temat, jeśli nikt nie odpisał, użytkownik mógł go skasować...
- Michailoff
- Moderator
Zaufanie to podstawa
1. Od usuwania postów są moderatorzy. Ja właściwie jestem niemal cały czas, więc nie problem skasowanie dla mnie postów, co są fake
.
2. Jeśli już byście chcieli mieć to usuwanie postów, to niech opcję tą mają jedynie osoby znane i zaufane (w przeciwieństwie do innych for tutaj tych osób jest wiele). Grupa ta o której mówię byłaby półotwarta - to oznacza, iż można zgłosić do niej członkostwo, ale ta prośba może zostać odrzucona. Do tej grupy przyjmowani byliby ci użytkownicy, co zdołali wyrobić sobie już dobrą opinię na forum.
3. Ogólnie nie mam zdania na ten temat, ale w sondzie nie zagłosuję.
2. Jeśli już byście chcieli mieć to usuwanie postów, to niech opcję tą mają jedynie osoby znane i zaufane (w przeciwieństwie do innych for tutaj tych osób jest wiele). Grupa ta o której mówię byłaby półotwarta - to oznacza, iż można zgłosić do niej członkostwo, ale ta prośba może zostać odrzucona. Do tej grupy przyjmowani byliby ci użytkownicy, co zdołali wyrobić sobie już dobrą opinię na forum.
3. Ogólnie nie mam zdania na ten temat, ale w sondzie nie zagłosuję.
Crimson (king) Michailoff
Re: Zaufanie to podstawa
To ja odpadamMichailoff pisze:2. Jeśli już byście chcieli mieć to usuwanie postów, to niech opcję tą mają jedynie osoby znane i zaufane (w przeciwieństwie do innych for tutaj tych osób jest wiele). Grupa ta o której mówię byłaby półotwarta - to oznacza, iż można zgłosić do niej członkostwo, ale ta prośba może zostać odrzucona. Do tej grupy przyjmowani byliby ci użytkownicy, co zdołali wyrobić sobie już dobrą opinię na forum.
A tak na serio to dobry pomysł. A jakby ktoś za dużo i niepotrzebnie tych postów usuwał to już go w grupie zaufanych nie ma
Jest demokracja, liczy się głos ludu, admini nie mają nic do gadania. Pamiętam jak prosiłem ich żeby zrobili SB, wtedy bardzo chwalili demokrację i że liczy się głos ludu. Więc teraz będzie tak samo, nie ma zbytnio co dyskutować, ja radziłbym już wprowadzenie tej opcji
To co napisałem to jest moja sprawa, więc mam prawo zrobić z tym co chcę
To co napisałem to jest moja sprawa, więc mam prawo zrobić z tym co chcę
www.fotka_profil_Arek.bo.pl moje zdięcie, zapraszam do oglądania