Wielka wspólna kampania
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- Dexor
- Użytkownik Forum
- Kontakt:
Niech się wypowiedzą inne znajomki. Moim zdaniem przydałbyś się, ale z tym trzeba pogadać z resztą Drwalu.
P.S Misza czy mógłbyś pisać ogonki, bo trudno rozczytywać twoje wiadomości.
W skład naszej kampanii wchodzą:
Cav - mapy
Daniel_15 (ja) - mapy, skrypty
Zozol92 - fabuła
Khelben - fabuła
Michailoff - tester
DeBe - mapy, wszelkie poprawki
Kamyczek - mapy
Syzmek11115
Karas - mapy
Misza - mapy
krzysiek_000
Robi29 (?)
(nie wiem kim reszta osób chce być, może ktoś chce pisać skrypty, w miarę odpowiedzi będę uzupełniał tą listę.)
= 12 osób - tak jak powinno być.
(nie wiem kim reszta osób chce być, może ktoś chce pisać skrypty, w miarę odpowiedzi będę uzupełniał tą listę.)
Ostatnio zmieniony 15 paź 2007, 20:54 przez Dexor, łącznie zmieniany 2 razy.
- Misza
- Użytkownik Forum
- Kontakt:
zalll sry nie wiem co sie stalo ze sie zacytowalo chcialem zrobic edit2 i sie 2 posty zrobily nie wiem od czego sry///
Ostatnio zmieniony 15 paź 2007, 20:18 przez Misza, łącznie zmieniany 1 raz.
Yo jestem nowy nie widze siebie a widzicie mnie ?
- Misza
- Użytkownik Forum
- Kontakt:
///Edit2 wysylam mape przez gg 439391Misza pisze:ok ale O_o ^_^ juz wiem w czym problem wkleiłem edytor do folderu KM tpr bo pisało coś że trzeba tam wkleić i juz mam drzewka !!! xD
///Edit juz robie mapke jutro powinienem wkleich screena ;] ocenicie wrazie czego Edytor Korn = poprawka ;]
Yo jestem nowy nie widze siebie a widzicie mnie ?
Zaraz zaraz - co to znaczy "rekrutacja jest już zamknięta" ? Nie Ty tu jesteś Cavie od zamykania rekrutacji! Każdy ma prawo przyłączyć się do pracy nad mapką, przynajmniej na tym forum. Tak samo nie podoba mi się pomysł z tematem zamkniętym. Jak ktoś chce sobie psuć niespodziankę - proszę bardzo, jego wola. Nie rozumiem pomysłu z blokowaniem dostępu do danego tematu, dla "niewtajemniczonych". A tak na marginesie, to przestańcie się kłócić kto ile robił mapkę i czyja lepsza, bo żadna nie jest porządnie dopracowana i wszystkie wymagają poprawy. To tyle, pozdrawiam.
EDIT:\\Nie nabijaj postów Misza

EDIT:\\Nie nabijaj postów Misza
http://img99.imageshack.us/my.php?image=mapapk7.jpg. A co o tym sądzicie?
Ostatnio zmieniony 15 paź 2007, 20:44 przez DeBe, łącznie zmieniany 1 raz.
DeBe mówił, że będzie mógł się zajmować urozmaicaniem/poprawianiem map(patrz 5 str. tego tematu). Chyba, że zmienił zdanie...Daniel_15 pisze:Niech się wypowiedzą inne znajomki. Moim zdaniem przydałbyś się, ale z tym trzeba pogadać z resztą Drwalu.
Cav - mapy
Daniel_15 (ja) - mapy, skrypty
Zozol92 - fabuła
Khelben - fabuła
Michailoff - tester
DeBe
Kamyczek - mapy
Syzmek11115
Karas - mapy
Misza - mapy
krzysiek_000
Robi29 (?)
Z tym blokowaniem to chodziło mi o to, żeby skład tworzący kampanię miał swój własny temat w którym konsultowałby się ze sobą(np. umieszczalibyśmy tam mapki do kampanii). Temat byłby zamknięty aby nie zdradzać niczego innym. Po prostu chodzi o zachowanie niespodzianki
Jeżeli uważacie że ten pomysł jest zły możemy umawiać się na jakimś czacie i o tym gadać ale ja żadnego takiego nie znam.
EDIT:DeBe fajna ta mapka