PS: Przepraszam za ewentualne błędy ortograficzne
Korzystanie z programu Hamachi
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- Omnixus
- Użytkownik Forum
Korzystanie z programu Hamachi
Nie pamiętam zbyt dobrze ale żeby grać za pomocą himachi należy założyć własny serwer z danym hasłem i nazwą lub wpisać w dane pola (wszystko znajduje sie w poradniku himachi) nazwę i hasło serwera założonego np. prze kolegę (trzeba sie więc umówić). Po tej czynności otwiera nam się serwer z wszystkimi graczami przebywającymi w nim (zielona kropka po lewej od nazwy) lub tymi, którzy odwiedzili serwer ale w tym momęcie ich nie ma. Host serwera normalnie uruchamia gre (w tym przypadku K&M) wchodzi do LAN i tam zakłada grę reszta członków serwera także uruchamia gre i wchodzi do chatu LAN (tylko nie pamietam czy tam jest chat). Tam wszyscy znajdujący sie aktualnie w serwerze na himachi powinni widzieć nazwę serwera hosta i bez trudu sie do niego dołączyć. (moja porada jaest bezużyteczna jeżeli w LAN nie ma chatu z ekranem wyświetlającym aktualne gry czego nie pamietam ponieważ dawno LAN nie odwiedzałem). Aha jest chat,po prostu jeśli pyta się o IP gracza to nie wpisuj nic tylko naciśnnij (dalej).
Ostatnio zmieniony 17 paź 2007, 22:06 przez Omnixus, łącznie zmieniany 2 razy.
Szczyt złośliwości...
Zepchnąć teściową ze schodów i powiedzieć - "Gdzie się tak mamusi spieszy?"
Zepchnąć teściową ze schodów i powiedzieć - "Gdzie się tak mamusi spieszy?"
Po co piszesz bzdury na forum? Nie jesteś pewny to nie pisz i tyle.
Poza tym nie znam Himachi... Dasz mi link?
A ja tu dam instrukcje obsługi hamachi.
Hamachi to program tworzący wirtualne sieci. Za pomocą takiej sieci można łatwiej się łączyć, bo taka sieć działa prawie jak LAN (oczywiście połączenie jest słabsze). Hamachi pozwala na granie w wiele gier netowych, w których połączenie na zew. IP jest słabe, a czasem niewykonalne. Program też pozwala na przesyłanie sobie plików, jak i na komunikowanie się - wysyłanie wiadomości.
Aby stworzyć nową sieć należy wcisnąć taki trójkąt (Utwórz lub dołącz do sieci) i wybrać Utwórz sieć. Potem wpisujemy dane sieci. Tak samo robimy z dołączaniem, z tym, że nie wybieramy utwórz sieć, tylko dołącz do sieci.
Poza tym nie znam Himachi... Dasz mi link?
A ja tu dam instrukcje obsługi hamachi.
Hamachi to program tworzący wirtualne sieci. Za pomocą takiej sieci można łatwiej się łączyć, bo taka sieć działa prawie jak LAN (oczywiście połączenie jest słabsze). Hamachi pozwala na granie w wiele gier netowych, w których połączenie na zew. IP jest słabe, a czasem niewykonalne. Program też pozwala na przesyłanie sobie plików, jak i na komunikowanie się - wysyłanie wiadomości.
Aby stworzyć nową sieć należy wcisnąć taki trójkąt (Utwórz lub dołącz do sieci) i wybrać Utwórz sieć. Potem wpisujemy dane sieci. Tak samo robimy z dołączaniem, z tym, że nie wybieramy utwórz sieć, tylko dołącz do sieci.
- Misza
- Użytkownik Forum
- Kontakt:
ja ci podam link www.google.pl searh himahi download ... ;] 
Yo jestem nowy nie widze siebie a widzicie mnie ?