Problem z grą...

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
Awatar użytkownika
bartek007
Użytkownik Forum

Problem z grą...

Odpowiedz z cytatem

Post autor: bartek007 »

Otóż gdy chce włączyć gre to ekran robi się czarny, biały, szary i Windows się włącza ... nie wiem o co chodzi gdyż gra zawsze działała jak należy mam patch SR2 robiłem reinstal i nic :cry: . Czy ktoś miał podobny problem :?: . Jeśli tak to prosze o pomoc, bo szkoda mi takiej fajowej gry jak KaM :!:
Zaraz po tym, jak żołdak skończył służbę w wojsku, postanowił zostać górnikiem. Jego rodzice (ojciec i teść) nie chcieli tego, lecz on był stanowczy :) Teraz żyje sobie spokojnie w swojej kopalni złota ... Koniec
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

Ściągnij wersję od nas i sprawdź, jaki będzie efekt.
przemlem
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: przemlem »

mam ten sam problem. I co ściągałeś grę ze stronki sztabu? jeśli tak, to gdzie? pomogło?
pk
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

przemlem pisze:jeśli tak, to gdzie?

Konkretniej z tegoż forum. Jeśli się dobrze rozejrzysz, znajdziesz link, z którego można to i owo ściągnąć. Na razie nikt się nie uskarżał...
Awatar użytkownika
bartek007
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: bartek007 »

Pobrałem gre z stronki było tak samo ale znalazłem inny sposób. Zainstalowałem stare sterowniki do karty grafy i działa :)
Zaraz po tym, jak żołdak skończył służbę w wojsku, postanowił zostać górnikiem. Jego rodzice (ojciec i teść) nie chcieli tego, lecz on był stanowczy :) Teraz żyje sobie spokojnie w swojej kopalni złota ... Koniec
przemlem
Użytkownik Forum

a propos download-a

Odpowiedz z cytatem

Post autor: przemlem »

sorki ale może jestem matoł albo ślepy ale nie widzę żadnego linka na tym forum, gdzie mógłbym gierkę ściągnąć
prosze o link
z góry dziękuję
Awatar użytkownika
Michailoff
Moderator

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Michailoff »

1. KaM TSK - Link znajduje się w temacie przyklejonym "Knights and Merchants TSK Download" w pierwszym poście tegoż tematu, który zaś znajduje się w dziale o części TSK.
2. KaM TPR - Link znajduje się w temacie przyklejonym "Knights and Merchants TPR Download" w pierwszym poście tegoż tematu, który zaś znajduje się w dziale o części TPR.

Nie jestem jednak w stanie zapewnić, że linki te (zwłaszcza ten z częścią TSK) działają. Była sytuacja, że użytkownicy skarżyli się, że archiwum z grą jest trefne i nie działa. W razie problemów - mogę ci załatwić obydwie te części (mogę zrobić obrazy płytek obydwu części (mam oryginalne wydania KaM - TSK z 1998 i TPR bodaj z 2001) - powinno działać).
Crimson (king) Michailoff
Odpowiedz