Pliki .dll

Dział dotyczący tylko drugiej kampanii gry.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Awatar użytkownika
bartek007
Użytkownik Forum

Pliki .dll

Odpowiedz z cytatem

Post autor: bartek007 »

Otóż odkryłem że twórcy gry spisywali wszystkie dane do plików .dll jednak je zaszyfrowali. Gdy chciałem odszywrować te pliki coś spostrzegłem otóż wszedłem do katalogu z KaM TPR i chciałem otworzyć jeden z plików dll. po czym pojawił się komunikat od programu do szyfracji plików ( :!: ) , który posiadałem i prosił o podanie hasła, niestety to ostatnia bariera gdyż nie znam hasła od twórców, lecz gdy się wpisze błędnie to program przerabia plik
.dll na plik .txt :!: . Może jakimś programem uda się jednak złamać zabezpieczenia. Jak narazie zachęcam do kombinowania, gdyż skoro możemy zmieniać już skrypty, muzyke, tworzyć od nowa misje, teksty to może gdy się rozszyfruje ten plik dało by się stwarzać MoDy :?:

!!! PS: Rozszyfrowałem kod źródłowy z KaM.exe :!:
Prosze oto link do programu należy w nim wskazać plik exe albo dll i on go rozszyfruje !!! http://rapidshare.com/files/65733146/Pr ... owania.rar .
Zaraz po tym, jak żołdak skończył służbę w wojsku, postanowił zostać górnikiem. Jego rodzice (ojciec i teść) nie chcieli tego, lecz on był stanowczy :) Teraz żyje sobie spokojnie w swojej kopalni złota ... Koniec
Awatar użytkownika
Dexor
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Dexor »

On też rozszyfrowuje houses.dat :shock: Może to jest klucz do nowego patcha. Ale hackujemy tą gierkę :lol:
Awatar użytkownika
Duch
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Duch »

W ciągu kilku miesięcy takie postępy... Wiem oczywiście, że to jest nielegalne, ale... Czy tylko nasze forum osiągnęło takie postępy? Jeśli tak, to nieważne czy jest to legalne, czy nie, na pewno Polacy zasłyną w społeczności K&M. Tylko od nas zależy czy negatywnie czy pozytywnie :mrgreen:
Obrazek
Awatar użytkownika
bartek007
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Czyli się do czegoś przydałem :wink: ?
Zaraz po tym, jak żołdak skończył służbę w wojsku, postanowił zostać górnikiem. Jego rodzice (ojciec i teść) nie chcieli tego, lecz on był stanowczy :) Teraz żyje sobie spokojnie w swojej kopalni złota ... Koniec
Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: DeBe »

Przydasz się bardziej. Jakby co to Ty pójdziesz siedzieć, albo wybulisz odszkodowanie :wink:
Awatar użytkownika
bartek007
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Ok zawsze chciałem wiedzieć jak jest w więzieniu 8-) . A poza tym ja nic nie zmieniałem w grze :) Tylko dałem info bo było o tym wiele wątków, i jeszcze tak na marginesie ja bym wolał nie przerabiać gry tylko zrobić jakiś patch... Mleczarnia :usmiech:
Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: DeBe »

Eetam...czepiasz się szczegółów. Jako koledzy doniesiemy na Ciebie, że to Ty całą akcję nadzorowałeś. :wink:

Dobra...wracajmy do tematu :)
Awatar użytkownika
Warlike
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Warlike »

Duch pisze:W ciągu kilku miesięcy takie postępy... Wiem oczywiście, że to jest nielegalne, ale... Czy tylko nasze forum osiągnęło takie postępy? Jeśli tak, to nieważne czy jest to legalne, czy nie, na pewno Polacy zasłyną w społeczności K&M. Tylko od nas zależy czy negatywnie czy pozytywnie :mrgreen:
Taa... Nie ma to jak polski patriotyzm...
Awatar użytkownika
Duch
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Duch »

Przecież napisałem, że tylko od nas zależy w jaki sposób zasłyniemy :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
Cav
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Cav »

No dobra rozszyfrowalem to, ale co z tego? Tam są tylko jakieś nie zrozumiałe komendy, czy coś w tym stylu :roll:
Trejdmark i Kopirajt dla Cava!
Odpowiedz