Niepoprawione bugi w grze
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
obiad
a czy Twoi właściciele tych budynków chodzą na obiad?? Może coś z drogą jest nie tak? Zniszczyłeś i na nowo zbudowałeś te budynki? pomogło?
-
Marcin_Koszalin
- Użytkownik Forum
-
Marcin_Koszalin
- Użytkownik Forum
-
piotrek_1000
- Użytkownik Forum
cel
Kolejny bug w grze... tym razem (pominę, że armia wroga łazi po całej mapie bez celu, szarżuje powietrze i robi wiele innych bzdur - wygląda to okropnie); to mój pomocniki z dechą poszedł do wroga, dostarczyć mu do warsztatu ją - niestety został po drodze zabity...
Mało tego -mój miecznik po wyjściu z warowni od reazu - automatycznie dołączył się do oddziału wroga, który był akurat w trakcie walki... z NIKIM
Te bugi są według mnie psyhiczne - a to że moja armia nie może w miejscu stanąć, tylko łazi sobie każdy żołnierz w inną stronę - jest akurat chore...

Mało tego -mój miecznik po wyjściu z warowni od reazu - automatycznie dołączył się do oddziału wroga, który był akurat w trakcie walki... z NIKIM
Te bugi są według mnie psyhiczne - a to że moja armia nie może w miejscu stanąć, tylko łazi sobie każdy żołnierz w inną stronę - jest akurat chore...
pikinierzy
Teraz z kolei moji pikinierzy zabijali moich mieszkńców miasta... żałosne
To wszystko to jeden błąd, który niekontroluje jednostek w grze... traci nad nimi kontrolę
To wszystko to jeden błąd, który niekontroluje jednostek w grze... traci nad nimi kontrolę
-
piotrek_1000
- Użytkownik Forum
zastopować
Najgorsze, że armia łazi po całej mapie i się na sekundę zatrzymać nie może!!! Każes zmu się zatrzymać, a on idzie sobie w najlepsze na armię wroga
("młodszy bracie")
("młodszy bracie")
-
piotrek_1000
- Użytkownik Forum