Chyba crackujmy. Barbarzyńca hackował.Daniel_15 pisze:Ale hackujemy tą gierkę
Pliki .dll
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
starasznie przesadzacie z tym piractwem, nikt nie pójdzie za to siedzieć, to już zaczyna być po prostu śmieszne bo nie pierwszy raz z kolei o tym słysze. A co powiecie o torrentach albo o warezach np www.elitewarez.com.pl gdzie jest tysiące gier, filmów, muzyki, programów i XXX
Khelben, fajna ta "pchła" cokolwiek to jest, chciałbym by admin wprowadził takie coś by ta "pchła" cały czas chodziła po całej stronie (ekranie komputera)
Khelben, fajna ta "pchła" cokolwiek to jest, chciałbym by admin wprowadził takie coś by ta "pchła" cały czas chodziła po całej stronie (ekranie komputera)
www.fotka_profil_Arek.bo.pl moje zdięcie, zapraszam do oglądania
- Michailoff
- Moderator
A głównym sprawcą tej sytuacji społeczności KaM, rozłamu w niej jest nie Dark Lord, nie Krom, nie King Harold, ani nie The Knight. Postacią, która doprowadziła do rozłamu w KaM jest nie kto inny, jak The Barbarian. Gdyby wydał edytor misji, podjąłby się się stworzenia SR3 i itd. to rozłamu i podmian plików nie byłoby! Jedyną osobą więc, jaką ja oskarżam obecnie o taką a nie inną sytuację w społeczności (z jednej strony liberalni crackerzy, z drugiej konserwatywni opozycjoniści) jest twórca niedokończonego dzieła, jakim jest edytor misji... Próba odkodowania KaM za pomocą metod crackerskich to również poniekąd dzieło tego Holendra... Ale co tam, my już się nim nie możemy przejmować, jak wbił nam nóż w plecy w najbardziej nieoczekiwanym momencie...
Crimson (king) Michailoff
Cav to trzeba się na tym znać ty myślisz że kod źródłowy to jest:
}
nazwa: żołdak
cel: zabijać
{
i koniec ?
To jest:
{90949328402} lekfao aodfkk

}
nazwa: żołdak
cel: zabijać
{
i koniec ?
To jest:
{90949328402} lekfao aodfkk
Zaraz po tym, jak żołdak skończył służbę w wojsku, postanowił zostać górnikiem. Jego rodzice (ojciec i teść) nie chcieli tego, lecz on był stanowczy
Teraz żyje sobie spokojnie w swojej kopalni złota ... Koniec
Własnie powiedz w końcu to ja pójde siedzieć 
Zaraz po tym, jak żołdak skończył służbę w wojsku, postanowił zostać górnikiem. Jego rodzice (ojciec i teść) nie chcieli tego, lecz on był stanowczy
Teraz żyje sobie spokojnie w swojej kopalni złota ... Koniec