Pliki .dll

Dział dotyczący tylko drugiej kampanii gry.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

Daniel_15 pisze:Ale hackujemy tą gierkę :lol:
Chyba crackujmy. Barbarzyńca hackował.
Awatar użytkownika
Durendal
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Durendal »

starasznie przesadzacie z tym piractwem, nikt nie pójdzie za to siedzieć, to już zaczyna być po prostu śmieszne bo nie pierwszy raz z kolei o tym słysze. A co powiecie o torrentach albo o warezach np www.elitewarez.com.pl gdzie jest tysiące gier, filmów, muzyki, programów i XXX

Khelben, fajna ta "pchła" cokolwiek to jest, chciałbym by admin wprowadził takie coś by ta "pchła" cały czas chodziła po całej stronie (ekranie komputera)
www.fotka_profil_Arek.bo.pl moje zdięcie, zapraszam do oglądania
Awatar użytkownika
Duch
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Duch »

Wiecie, osobiście nie mam nic przeciwko, ale są ludzie z zasadami (jak Warlike czy The Barbarian), którzy nie popierają takich rzeczy. Tak więc wszystko zależy od ludzi :P
Obrazek
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: lucbach »

Tak samo The Knight, który od razu blokuje na swoim forum wszystkie posty, które w jakikolwiek sposób namawiają, zachęcają lub opisują ingerowanie w pliki gry. Pod ostatnim zablokowanym tematem napisał, że "crackowanie jest w Niemczech nielegalne!".
lucbach,
administrator knights.sztab.com
Awatar użytkownika
Michailoff
Moderator

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Michailoff »

A głównym sprawcą tej sytuacji społeczności KaM, rozłamu w niej jest nie Dark Lord, nie Krom, nie King Harold, ani nie The Knight. Postacią, która doprowadziła do rozłamu w KaM jest nie kto inny, jak The Barbarian. Gdyby wydał edytor misji, podjąłby się się stworzenia SR3 i itd. to rozłamu i podmian plików nie byłoby! Jedyną osobą więc, jaką ja oskarżam obecnie o taką a nie inną sytuację w społeczności (z jednej strony liberalni crackerzy, z drugiej konserwatywni opozycjoniści) jest twórca niedokończonego dzieła, jakim jest edytor misji... Próba odkodowania KaM za pomocą metod crackerskich to również poniekąd dzieło tego Holendra... Ale co tam, my już się nim nie możemy przejmować, jak wbił nam nóż w plecy w najbardziej nieoczekiwanym momencie...
Crimson (king) Michailoff
Awatar użytkownika
bartek007
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: bartek007 »

Cav to trzeba się na tym znać ty myślisz że kod źródłowy to jest:

}
nazwa: żołdak
cel: zabijać
{

i koniec ?
To jest:
{90949328402} lekfao aodfkk
:wink:
Zaraz po tym, jak żołdak skończył służbę w wojsku, postanowił zostać górnikiem. Jego rodzice (ojciec i teść) nie chcieli tego, lecz on był stanowczy :) Teraz żyje sobie spokojnie w swojej kopalni złota ... Koniec
Awatar użytkownika
methyl
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: methyl »

No, ja narazie umiem zmienić w pliku houses.dat ilości surowców, jakie potrzeba aby zbudować na dany budynek ;)
Awatar użytkownika
Dexor
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Dexor »

:shock: , a zdradzisz nam sekret, jak?
Awatar użytkownika
bartek007
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: bartek007 »

Własnie powiedz w końcu to ja pójde siedzieć :wink:
Zaraz po tym, jak żołdak skończył służbę w wojsku, postanowił zostać górnikiem. Jego rodzice (ojciec i teść) nie chcieli tego, lecz on był stanowczy :) Teraz żyje sobie spokojnie w swojej kopalni złota ... Koniec
Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: robi29 »

To fajnie, że to wiesz. To mógłbyś napisać o tym ;) . Ja próbowałem ale mi coś nie wychodziło :(
Odpowiedz