Niech Orkiestra Gra!
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Niech Orkiestra Gra!
Był kiedyś temat skierowany do uzdolnionych muzycznie forumowiczów. Chodziło o nagranie naszej wersji utworu z KaM. Pomyślałem sobie, czy nie znajdą się na nowej wersji forum uzdolnieni ludzie, co chcieliby połączyć siły i wykonać jakiś z KaM'owatych kawałków... W zeszłym roku znalazł się i skrzypek i pianista... a ja oferowałem pomoc na flecie
. Taka grupka nawet bez spotkania dałaby radę coś nagrać - utwór by się przesyłało, a dana osoba dodawałaby swoje dźwięki do melodii. Nie wiem, czy takowi artyści znajdą się i tutaj, ale warto tym tematem to sprawdzić. 
Ja najme mojego kuzyna on ma 5 lat to coś chętnie zaśpiewa
Wlaz kotek
na plotek i mluga
na plotek i mluga
Zaraz po tym, jak żołdak skończył służbę w wojsku, postanowił zostać górnikiem. Jego rodzice (ojciec i teść) nie chcieli tego, lecz on był stanowczy
Teraz żyje sobie spokojnie w swojej kopalni złota ... Koniec
Ojojjoj to może być niezłe 
Zaraz po tym, jak żołdak skończył służbę w wojsku, postanowił zostać górnikiem. Jego rodzice (ojciec i teść) nie chcieli tego, lecz on był stanowczy
A mogłby dać też mi ?