jakie budynki chcielibyście żeby były w dodatku jakby był?
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- Bazyl Pikinier
- Użytkownik Forum
No to sprawa się przedstawia tak:
Piwko - ten wasz 'napój chmielowy' - wyrabiany przez zakonnika, który ponadto uczy nauczycieli do szkoły, organizuje nabożeństwa itp - robi się go z obywatela - 3 na początek każdej misji
Krówki jedzą trawkę, hodowane przez hodowcę
(dziwne,co hehe)
Z krówek skóra, ze skóry rulon, a z niego krowi pancerz... ' Krowie pancerze!!! Tylko u mnie w oborze - woła hodowca - wytrzymalsze niż te z chlewu Józka"
Z krówek mleko,z mleka serek; i jeszcze kiełbaski wołowe - powinny być parówki , choć najlepsze drobiowe - wołowinki nie jadam - poza tym kury to samo zdrowie...
Strażnica - strażnik - pilnuje wioski, z rekruta jest on uczyniony, w szkole przeszkolony, w warowni odziany, przy spichrzu mile widziany
Może walczyć z wojskiem i 'prać' wilki 
Cukiernik - od czasu do czasu słodycze wskazane 

Nie, nie i jeszcze raz nieStrzałka Strażnica - strażnik - pilnuje wioski, z rekruta jest on uczyniony, w szkole przeszkolony, w warowni odziany, przy spichrzu mile widziany Uśmiech Może walczyć z wojskiem i 'prać' wilki Uśmiech
- Bazyl Pikinier
- Użytkownik Forum
Ja bym chętnie zobaczył murarza. Mury musiałyby jednak być bardzo drogie,
bo w innym razie byłyby nadużywane.
Mogłoby być coś takiego jak alarm we wsi, wtedy pomocnicy przystąpiliby do walki. Oczywiście musieliby byc słabi(jeden miecz np.) i nie powinni mieć pancerza.
Podoba mi się pomysł z grzybiarzem. W końcu grzybki nie rosłyby na próżno.
Gdy widziałem screeny z KaM Alpha, przyszło mi na myśl, że mogłoby istnieć coś takiego, jak wieża, która odsłaniałaby nam jakiś teren. Na przykład, stawiamy taką Watch Tower, ustawiamy teren, jaki miałaby nam pokazać(np.
50 pkt w osi Y) i widzielibyśmy jakiś mały kwadrat z obozu wroga. Coś takiego, jak z opuszczonymi Spichrzami, tylko byłoby to przez nas kontrolowane.
bo w innym razie byłyby nadużywane.
Mogłoby być coś takiego jak alarm we wsi, wtedy pomocnicy przystąpiliby do walki. Oczywiście musieliby byc słabi(jeden miecz np.) i nie powinni mieć pancerza.
Podoba mi się pomysł z grzybiarzem. W końcu grzybki nie rosłyby na próżno.
Gdy widziałem screeny z KaM Alpha, przyszło mi na myśl, że mogłoby istnieć coś takiego, jak wieża, która odsłaniałaby nam jakiś teren. Na przykład, stawiamy taką Watch Tower, ustawiamy teren, jaki miałaby nam pokazać(np.
50 pkt w osi Y) i widzielibyśmy jakiś mały kwadrat z obozu wroga. Coś takiego, jak z opuszczonymi Spichrzami, tylko byłoby to przez nas kontrolowane.