Dziwne bugi
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Szkoda, że nie ma sposobu, żeby od razu rekrut szedł do wieży, a nie do warowni, żeby ich nie tracić np: jak idzie wojsko wrogie to chce, żeby rekrut szedł do wieży i pomógł, a on idzie do warowni co za typ. Czy tak u was jest jak chce żeby poszedł do warowni to idzie do wieży i tak samo na odwrót. Jak nie to ja mam wielkiego pecha.
- Omnixus
- Użytkownik Forum
Hehe, rzeczywiście jak się nakliknie wieże to do niej idzie. Magia?
//Ej stary, co to jest?
//Khelben
//No co. Każdemu się zdarza.
//Omnix
//Ej stary, co to jest?
//Khelben
//No co. Każdemu się zdarza.
//Omnix
Ostatnio zmieniony 09 lis 2007, 17:56 przez Omnixus, łącznie zmieniany 1 raz.
- Omnixus
- Użytkownik Forum
Haha... Pamiętacie jak kiedyś mówiłem o tym pomocniku co zaniósł łuk do karczmy? Postanowiłem ponownie zagrać wczytując tą misję i okazało się, że to co ujrzałem to tylko promil całej gildii handlowej jaka tam powstała. Po całej mapie chodzili pomocnicy ze wszystkich baz (łącznie z moją) niosąc coś do przeciwnika. Przykłady:
-Pomocnik fioletowego idzie napełnić szkołę niebieskiego złotem.
-Fioletowy mija się z pomocnikiem niebieskiego, który (niby) za tą skrzynię złota niesie fioletowemu kłodę do tartaku.
-Zielony wraca od fioletowego cały zagłodzony.
-Fioletowy pomocnik idzie do karczmy zielonego sie najeść.
-Moi pomocnicy tez próbują coś nieść i co chwilę dostaje komunikat "Twoi ludzi zostali zaatakowani".
Ubaw po pachy.
Jakbym mógł to bym dodał screeny.
-Pomocnik fioletowego idzie napełnić szkołę niebieskiego złotem.
-Fioletowy mija się z pomocnikiem niebieskiego, który (niby) za tą skrzynię złota niesie fioletowemu kłodę do tartaku.
-Zielony wraca od fioletowego cały zagłodzony.
-Fioletowy pomocnik idzie do karczmy zielonego sie najeść.
-Moi pomocnicy tez próbują coś nieść i co chwilę dostaje komunikat "Twoi ludzi zostali zaatakowani".
Ubaw po pachy.
Jakbym mógł to bym dodał screeny.