Temat Inny Niż Wszystkie
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Temat Inny Niż Wszystkie
w tym temacie porusze gre Morrowind jest ona poprostu świetna i zadnej niedoruwnuje ilośćią miast rzeczy itp oto forum poswiecone tej grze www.morowind.fora.pl ZAPRASZAM

No widzisz, ale nie każdy podziela twój zachwyt nad tą grą. Ja np. mam Morrowinda (oczywiście oryginał
) i niestety pograłem w niego może z kilka godzin. Po prostu mnie nie ruszył. Fajna grafa, super woda, ale wybór ścieżki dialogowej tragiczny. Interfejs nie przypadł mi do gustu, co więcej myślę, że to właśnie on odepchnął mnie od tej produkcji. Może to dlatego, że mam za sobą całą serię Neverwinter Nights oraz Gothic. Tam wszystko było intuicyjne. Oczywiście nie można tu oprównywać Morrowinda z NvN, ale z Gothikiem i owszem. A ten w moim mniemaniu wypadł o wiele lepiej. ASama ilość miast oraz wielkość świata nie wystarczy, gra musi być przyjazna dla gracza i dostarczać mu przede wszystkim rozrywkę. Osobiście uważam, że trzeba poświęcić Morrowindowi trochę więcej czasu na "zaprzyjaźnienie się" z nim, niż w innych RPGach. A to w moim przypadku wystarczyło aby odłożyć grę na półkę. Kto wie może kiedyś nadejdzie taki moment, że znajdzie on miejsce na moim twardym dysku....
PS. Tak właściwie to nie wiem dlaczego to napisałem
Po prostu miałem wenę twórczą, ale już mi przeszło
Nie chciał bym żeby ktoś posądził mnie o to, że neguję lub odradzam grę w Morrowinda. Ja tylko wyraziłem swoją opinię. Jak chcecie to grajcie, a nóż wam się spodoba 
PS. Tak właściwie to nie wiem dlaczego to napisałem
Po prostu miałem wenę twórczą, ale już mi przeszło
-
piotrek_1000
- Użytkownik Forum
uó
oprócz Piotrku.... orócz

-
piotrek_1000
- Użytkownik Forum
morrowind
jesteś fanem Morrowinda??