Dział "Fanwork" powiększa się (16.11.2007)
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
Dział "Fanwork" powiększa się (16.1
Bardzo cieszy nas Wasz wkład w stronę knights.sztab.com. Tym razem Duch postarał się, by dział "Fanwork" został wzbogacony o nowe prace (dotychczas było tam jedno dzieło Khelbena).
Tymczasem czekamy na Wasze kolejne, oryginalne, ciekawie opracowane propozycje (szczegóły w dziale "Fanwork").
Tymczasem czekamy na Wasze kolejne, oryginalne, ciekawie opracowane propozycje (szczegóły w dziale "Fanwork").
lucbach,
administrator knights.sztab.com
Trzy pierwsze postacie są w porządku, lecz pozostała trójka z całą pewnością wygląda słabiej. Na forum padały naprawdę ciekawe projekty mieszkańców-sportowców, czy zadziwiających wojowników. Gdyby autorzy tych dzieł zdecydowali się na bardziej oficjalną publikację, byłyby to napewno jedne z ciekawszych nabytków.
Moim ulubieńcem jest myśliwy 
A jeśli chodzi o moich sportowców to nie wiem czy są oni wystarczająco dobrzy aby znaleźć się na stronie. Wiele osób myliło baseballistę z moherowym beretem z pałką :/. Albo nie wiedzieli co trzyma rugbysta :/.
Ale jeżeli lucbachowi się podobają to może wstawić wszystkich z mojego podpisu(albo wybrać najładniejszych).
@lucbach jakbyś mógł to sprawdź pocztę czy czegoś nie dostałeś ode mnie...Bo nie wiem czy doszło.
A jeśli chodzi o moich sportowców to nie wiem czy są oni wystarczająco dobrzy aby znaleźć się na stronie. Wiele osób myliło baseballistę z moherowym beretem z pałką :/. Albo nie wiedzieli co trzyma rugbysta :/.
Ale jeżeli lucbachowi się podobają to może wstawić wszystkich z mojego podpisu(albo wybrać najładniejszych).
@lucbach jakbyś mógł to sprawdź pocztę czy czegoś nie dostałeś ode mnie...Bo nie wiem czy doszło.
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
Ja tez najchętniej widziałbym statki w roli transportowej. Mam nawet w głowie jak by to mogło fajnie wyglądać w K&M
W żadnym razie nie chciałbym, żeby służyły bitwom na morzu.
Mi najbardziej podoba się pszczelarz i mnich (może nie tyle pomysł, co jego wykonanie).
W żadnym razie nie chciałbym, żeby służyły bitwom na morzu.
Mi najbardziej podoba się pszczelarz i mnich (może nie tyle pomysł, co jego wykonanie).
lucbach,
Na przykład moje prace, leżące i zakurzone gdzieś tam w Działalności Fanów?Khelben pisze:Trzy pierwsze postacie są w porządku, lecz pozostała trójka z całą pewnością wygląda słabiej. Na forum padały naprawdę ciekawe projekty mieszkańców-sportowców, czy zadziwiających wojowników. Gdyby autorzy tych dzieł zdecydowali się na bardziej oficjalną publikację, byłyby to napewno jedne z ciekawszych nabytków.