Piękna sprawa. Kiedy The Knight przysłał mi ten obrazek e-mailem i go dokładnie obejrzałem, zachodziłem w głowę dlaczego nie umieszczono tego w grze. Dla mnie rewelacja.
No tak mi też się podoba. Tylko co by tam hodowano lub wyrabiano??? Budynek lepszy od wszystkich, ciekawe ile by pól zajmował. Wygląda na to, że tak samo jak tartak, ale nie jestem pewien.
Bardzo ciekawe dlaczego nie umieszczono tych wszystkich budynków no i tych barbarzyńców z tarczą w grze.No i gdzie to się znajduję?No i skąd te screeny?
To się nigdzie nie znajduje, to niejaki StarGazer odkrył (?) z wersji Alpha Gry (skąd ją miał, to nie wiadomo), a jak powszechnie wiadomo, to pomysły z wczesnych wersji raczej rzadko dotrwają do ostatacznej wersji.
PS. A ja wole Barbarzyńców takich jacy są teraz, jakoś bardziej mi odpowiadają.
No gdyby dotrwała to Kam było by jeszcze lepsze,taka prawda.No i dlaczego zrezygnowano z edytora misji przez twórców gry?Możemy się tylko domyślać,ale moim zdaniem gdyby ta alpha była full to Kam by było piękne.
Tak bynajmniej przeczytałem na forum knightsandmerchants.de. Ten StarGazer pisał,że był testerem Mission CD i że zostało mu tylko data z tej oto Mission CD.