Mamy Zwycięzcę 1. etapu konkursu! (26.11.2007)

Zapraszamy do komentowania nowości, pojawiających się na stronie knights.sztab.com.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Mamy Zwycięzcę 1. etapu konkursu! (26.11.2007)

Odpowiedz z cytatem

Post autor: lucbach »

Kultową książkę science-fiction pt. "S.T.A.L.K.E.R. Piknik na skraju drogi", autorstwa braci Strugackich wygrał Khelben z Gdańska. Nagroda powędruje do Zwycięzcy w ciągu najbliższych dwóch tygodni (prosimy o kontakt).

Pierwsza, zwycięska odpowiedź na zagadkę pt. "O kim myśli kamieniarz?" nadeszła 24 listopada o godz. 1:04. W sumie dostaliśmy jeszcze 7 poprawnych odpowiedzi (ich Autorzy, z wyjątkiem Zwycięzcy 1. etapu, mają szansę na zwycięstwo czteroetapowe).

Aby rozwiązać zagadkę, należało poprawnie pokonać drogę od postaci kamieniarza do kamieniołomu. Zebrane po drodze litery składały się na pytanie "autor książki pod tytułem Czarodziejska Góra". Poprawną odpowiedź ("Tomasz Mann") należało - zgodnie z zasadami konkursu - umieścić w pasku adresu zamiast słowa "index".

Przed opublikowaniem kolejnego, drugiego etapu uczulamy wszystkich Konkursowiczów na fakt, że trzeba koniecznie podać - oprócz odpowiedzi - również imię i nazwisko oraz miasto. Bez tych danych nie będziemy uznawali zgłoszenia konkursowego! Ten etap był tylko wyjątkiem (prawie żadne zgłoszenie nie zawierało imienia i nazwiska), którego już nie powtórzymy. O fakcie podania tych informacji przypomni Wam plansza, którą ujrzycie po wpisaniu poprawnej odpowiedzi. Prosimy też o uważną lekturę regulaminu konkursu.

Drugi etap lada chwila na stronie, więc śledźcie knights.sztab.com!
lucbach,
administrator knights.sztab.com
Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: robi29 »

Gratulacje Khelben!
Tak Warlike się cieszył, że dostanie nagrodę, a tu Khelben go przyprzedził. :lol:
Awatar użytkownika
Michailoff
Moderator

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Michailoff »

1. Niech Khelben mi dziękuje za to, że nie brałem udziału w konkursie. Ja wysłałem maila do Lucbacha z rozwiązaniem o 0:47 (doszłaby zapewne niewiele później na skrzynkę konkursową), jednak nie chciałem książki, więc podałem mu odpowiedź na skrzynkę webmastera i od razu załatwiłem z nim jeszcze pewną sprawę ;). Dlatego właśnie Khelben dostał ode mnie, co trzeba i voila! Spodziewam się jednak, że mnie oszukał mówiąc, iż nic nie wie o konkursie i mu na książce tej nie zależy ;)...
2. Możecie się spodziewać, że jak będzie jakaś fajna gra, to będę siedzieć do późna ;).
Crimson (king) Michailoff
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

Chciałbym serdecznie pogratulować zwycięzcy. Trzymaj tak dalej! :lol:
Awatar użytkownika
Warlike
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Warlike »

Wiedziałem :mrgreen: . Mówiłem, że Khelben wygra!

Prawdę mówiąc byłem prawie pewien, że ktoś mnie uprzedził ;) .

A Michailoff pisał przecież, że Khelbenowi na tym tomiku nie zależało :coongada:: .
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

Otóż to, otóż to...
Tak szczerze mówiąc, ani jeden z tytułów mnie nie interesował, jednakże książka okazała się najlepsza ze wszystkich innych nagród. A wygrać gdzieś trzeba było.
Awatar użytkownika
Warlike
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Warlike »

Haha :smiesne: .
Cały Khelben.
Odpowiedz