Tłumaczenie Edytora na polski zakończone (25.11.2007)

Zapraszamy do komentowania nowości, pojawiających się na stronie knights.sztab.com.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Tłumaczenie Edytora na polski zakończone (25.11.20

Odpowiedz z cytatem

Post autor: lucbach »

Kilkanaście minut temu wysłałem przetłumaczone na język polski teksty do Edytora Misji jego autorowi, Lewinowi. Ma on już niedługo wydać Edytor w wersji 0.1.8, która oprócz polskiego tłumaczenia będzie zawierała również wersję angielską, niemiecką, holenderską i chorwacką. Wydaniu Edytora będzie prawdopodobnie towarzyszyła również niespodzianka dla wszystkich fanów K&M, przygotowana przez webmasterów knights.sztab.com.

Najbliższe dni będą czasem na ostatnie poprawki tłumaczenia. Z pewnością nie będzie to też ostatnia wersja przekładu z angielskiego. Praktyka pokaże wszystkie popełnione błędy oraz sformułowania, które będą wymagały poprawek, np. z logicznego punktu widzenia. Być może w najbliższym czasie uda się również rozwiązać problem braku polskich znaków diakrytycznych (ogonków). W tej kwestii wszystko zależy już od twórcy Edytora.

Tłumaczenie składało się z trzech etapów i rozpoczęło 7 listopada. Autorami polskiej wersji Edytora Misji są Methyl oraz Lucbach.
lucbach,
administrator knights.sztab.com
Awatar użytkownika
Dexor
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Dexor »

Ooo, fajnie. Edytor po polsku, nareszcie. Nie mogę się doczekać, bo tego angielskiego nie che mi się czytać :P Ciekaw jestem co to za niespodzianka od webmasterów będzie :wink:
Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: robi29 »

No fajnie, że już przetłumaczyliście. Ciekawe kiedy wyjdzie ta wersja na polsku. :D i jaka to będzie niespodzianka.
Awatar użytkownika
Ciężka Jazda
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Ciężka Jazda »

Fajnie!! Nareszcie :)
Gość

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Gość »

lacbachu możesz powiedzieć którego dnia i miesiąca będzie ten edytor misji po polsku i powiedzieć chociaż troche jaka to będzie niespodzianka :( :niedowiarek:
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: lucbach »

Potterze, data wydania Edytora od tego momentu zależy już tylko i wyłącznie od Lewina, czyli Twórcy programu. A o niespodziance nie mogę, no, może tyle, że dotyczy ona Lewina (jako autora Edytora) i wszystkich Fanów K&M :wink: .
lucbach,
administrator knights.sztab.com
Awatar użytkownika
Dexor
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Kurczę, ale mi smaka narobiłeś. Nie mogę się doczekać.
Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Na pewno ta niespodzianka będzie to z jakąś łatwością postawiania i/lub robienia czegoś w skryptach. (może szybciej, bez błędów) :wink:
Awatar użytkownika
Dexor
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Albo Lewin zabrał by się i oświadczył nam, że zrobi edytor misji z podglądem na mapie - marzenie :maslaneoczy:
Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Też o tym myślałem i da się to zrobić. To nie jest marzenie tylko kwestia czasu. :wink:
Odpowiedz