Ps.Zabić Sumerów
Chamsto w szkołach
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Chodzi ci o 4 sprawdziany w jednym dniu czy w tygodniu? Bo to zasadnicza różnica! W jednym dniu może być tylko 1 sprawdzian, a w tygodniu maksymalnie 5, tak więc jeśli chodzi o przeliczenia na tydzień to zdarzają się takie nawałnice nauki, ale ja z tego powodu nie płaczę i tak jak Cav o dobrą ocenę nie trzeba się zbyt starać. Co to jest 1 sprawdzian na dzień? To jest nic. Gorzej jest jak pani od chemii zapowie sprawdzian na następny czwartek, a potem wychowawczyni chce nam dać sprawdzian na następny czwartek, bo pani od chemii nie zapisała tego sprawdzianu w dzienniku. Kiedy zaczynamy się oburzać w końcu przenosi ten sprawdzian na inny dzień, ale to my obrywamy i na nas się wydziera. Co do jakichś ulg po dyskotekach też takowych nie mamy i nie narzekamy. Tak więc nie wiem, co tu takiego widzisz.mieliśmy zapisany spr. 3 z innych przedmiotów dowaliła nam czwarty(patrz wcześniejsze moje posty, gdzieś o tym pisałem).
Kolejne wyczyny nauczyciela od angielskiego:
1. Wpiszę ci uwagę, bo mnie dotknąłeś.
2. Ostatnio opowiadał całej klasie, jak to kiedyś uwielbiał jeść gumy Maoam
To chyba u ciebie jest 5 spr maksymalnie. U mnie są 3 na tydzień. Dowaliła nam czwarty w tygodniu. I ja z tego powodu nie płaczę, tylko jestem wykończony nauką. Może u Was dobre oceny łatwo przychodzą. U mnie trzeba naprawdę coś wiedzieć, coś umieć. Bez nauki nie dostaniesz 5, bo pani na lekcji tego nie tłumaczy tak, że od razu zapamiętujemy. Nawet plusy nie przychodzą od tak.
Poza tym ty Duchu chodzisz do wyższej klasy niż ja więc u ciebie to normalka że masz max 5 spr w tygodniu.
Z drugiej strony bardzo możliwe, że mieliśmy ten spr. z geografii w tym samym terminie co inny. I to my dostaliśmy ochrzan.
Ps. I nie mam takich luzów na lekcji jak ty(wcześniej pisałeś). Wręcz przeciwnie.
Poza tym ty Duchu chodzisz do wyższej klasy niż ja więc u ciebie to normalka że masz max 5 spr w tygodniu.
Z drugiej strony bardzo możliwe, że mieliśmy ten spr. z geografii w tym samym terminie co inny. I to my dostaliśmy ochrzan.
Ps. I nie mam takich luzów na lekcji jak ty(wcześniej pisałeś). Wręcz przeciwnie.
Ok no to nie Twoje sorry, ale u mnie panuje surowa dyscyplina. Gdyby któryś z nauczycieli tak robił jak mówiłeś, to nie potrwałoby to długo(mamy nową dyrekcję).
U nas po prostu jest dużo definicji które trzeba wkuwać, bo inaczej nie da rady(mówię szczególnie o tym tygodniu). Z historii jest mnóstwo dat które także trzeba wkuwać. Z matmy definicje... mógłbym tak wymieniać i wymieniać.
U nas po prostu jest dużo definicji które trzeba wkuwać, bo inaczej nie da rady(mówię szczególnie o tym tygodniu). Z historii jest mnóstwo dat które także trzeba wkuwać. Z matmy definicje... mógłbym tak wymieniać i wymieniać.
Ja wam w takim razie opowiem parę hasełek moich nauczycieli, które pamiętam:
1. Pani od włefu do mojej koleżanki "biegasz jak smród w kalesonach"
2. "czy to był słupek czy twoja proteza u nogi ??"
Szkoda że tylko tyle pamiętam
Fajne momenty na lekcjach:
1. Pani od polskiego się pyta "skąd się biorą ludzie" i tu nagła chwilowa cisza w klasie bo czasem tak się zdarza, a mój kolega mówi "z dupy" ale z tego była zlewa
fajnie to powiedział
Fajne odpowiedzi na sprawdzianach, czasem jak mój kolega nie wie co napisać to pisze coś dla żartu, podam parę przykładów:
1. Na lekcji fizyki, sprawdzian "dlaczego jak ludzie wychodzą z wody to jest im zimno??" mój kolega napisał "mi jest ciepło"
I tu też tylko tyle pamiętam
1. Pani od włefu do mojej koleżanki "biegasz jak smród w kalesonach"
2. "czy to był słupek czy twoja proteza u nogi ??"
Szkoda że tylko tyle pamiętam
Fajne momenty na lekcjach:
1. Pani od polskiego się pyta "skąd się biorą ludzie" i tu nagła chwilowa cisza w klasie bo czasem tak się zdarza, a mój kolega mówi "z dupy" ale z tego była zlewa
Fajne odpowiedzi na sprawdzianach, czasem jak mój kolega nie wie co napisać to pisze coś dla żartu, podam parę przykładów:
1. Na lekcji fizyki, sprawdzian "dlaczego jak ludzie wychodzą z wody to jest im zimno??" mój kolega napisał "mi jest ciepło"
I tu też tylko tyle pamiętam
www.fotka_profil_Arek.bo.pl moje zdięcie, zapraszam do oglądania