Znaczy... to zależy od Twojego gustu - tylko Ty możesz stwierdzić, czy pomysł by się nadawał, czy nie. Ja sobie powiem tak, a on się nie zaakceptuje; ja powiem, że nie, a Ty z kolei stwierdzisz, że się nadaje.
Lucbach pisze://jak jest poprawnie Danielu_15?
//lucbach
Kolega Daniel powiedział, że błędu poprawić nie może.
W takim razie, skąd wytrzaśniemy zwycięzcę cztero-etapowego...?
Ta zagadka jest okropnie trudna, miałem już tyle pomysłów, nawet badałem ten znak wodny, ale nic...
Wytrzaśniemy, bo lucbach powiedział, że ma co najmniej jedną nadesłaną prawidłową odpowiedź. Jeśli jest to jedna prawidłowa odpowiedź to wiadomo, że zwycięzcy 4-etapowego nie będzie, ale jeśli jest ich przynajmniej dwóch i jeden z nich nie skuje się podczas 3, bądź 4 zagadki to będziemy mieć i zwycięzce 4-etapowego. Inna sprawa, jeśli on się skuje albo rozwiąże jako pierwszy 3 lub 4 zagadkę. Co wtedy lucbachu? Przecież nagrody muszą być rozdane.
Warlike pisze:Jak znam życie - Pan Michailoff . Jestem tego na 99% pewien.
To się dobrze składa, bo wczoraj oznajmiłem, że trzeba mi składać dwa razy w tygodniu ofiary z ludzi. Jeżeli okaże się, iż pan Michał nie miał nic wspólnego z obecną rundą, będę mógł cieszyć się pierwszą ofiarą w postaci głowy powyżej powyższego kompana.