Etap 2. konkursu - start! (27.11.2007)

Zapraszamy do komentowania nowości, pojawiających się na stronie knights.sztab.com.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
Awatar użytkownika
Kamyk
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kamyk »

Już nic więcej nie wymyślę :P. Nie mogę nawet sprawdzić znaku wodnego bo nie mam odpowiednich narzędzi :(.
Awatar użytkownika
Jared
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Jared »

Wybaczcie, ale miałem dzisiaj okropny dzień, muszę się wyżyc, dlatego:

Wypada nam tylko pogratulować Ci bystrości umysłu. Prześlij odpowiedź o treści "xxxxxxxxxxxxxxxx" pod adresem: ktopierwszy@knights.sztab.com. Koniecznie podaj swoje imię i nazwisko oraz miasto, w którym mieszkasz - inaczej zgłoszenie nie będzie uznane! Ten etap konkursu trwa do 2.12.2007 r. Jeśli będziesz pierwszy, na 100% zgarniesz nagrodę w postaci gry, jeśli nie - masz szansę na zdobycie innych nagród pod koniec konkursu (patrz regulamin).

chyba nie ma tutaj podpowiedzi, wybaczcie, wynagradzam sobie brak bystrości wychwalaniem się. No i nagrody nie będzie, pewnie Michailoff odpowiedz podał dobę albo więcej temu.
Awatar użytkownika
Warlike
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Warlike »

Jeszcze tylko 2 dni i w dodatku już ktoś to rozwiązał.
Ech... :zraniony:
Awatar użytkownika
Kamyk
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

myślałem wczoraj nad tym pół godziny. co wieczór siadziałem i łamałem sobie głowę nad tym. Z e-mailem zrobiłem już chyba wszystkie możliwe i nic! Odkryłem tylko jedną rzecz która nawet nie wiem czy mi pomoże. Może tracę nad tą rzeczą czas ale jest to najbardziej prawdopodobne :zraniony:.
Awatar użytkownika
Warlike
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Ta zagadka, miast być ciekawa i pasjonująca, robi się coraz bardziej wkurzająca. Brak wskazówek, można pisać godzinami różne słowa, które mają naprawdę dużą dozę prawdopodobieństwa, lecz ciągle wyskakuje "404 Not Found".

Sam napisałem już chyba ładnych kilka dziesiątek wyrazów. Mogłyby być jakieś zawiłe zakręty ze wskazówkami, trudne pytania, ale ta zagadka jest trudna, ale denerwująca.

:?
Awatar użytkownika
kamfan
Użytkownik Forum

rozwiązałem zagadkę :D

Odpowiedz z cytatem

Post autor: kamfan »

Trzy godziny intensywnego myślenia, 10 kg lodu stopionego na głowie, 2000 wyrwanych włosów (łysy teraz jestem :zraniony: ) i 5 roztrzaskanych klawiatur. Wszystko po to, żeby wygrać grę za 20zł (ale kto tu myśli o nagrodach jeżeli samo rozwiązywanie takich zagadek daje tyle satysfakcji :wink: P.S. To mój pierwszy post, WITAM WSZYSTKICH!!!
Awatar użytkownika
Kamyk
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

ale mnie ciekawi jakie było rozwiązanie :].
Gratulacje kamfan!
Awatar użytkownika
Dexor
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Dexor »

No, już 3 grudnia, też jestem ciekawy rozwiązania zagadki.
Awatar użytkownika
kamfan
Użytkownik Forum

Rozwiązanie zagadki

Odpowiedz z cytatem

Post autor: kamfan »

Witam! Już 3.12. więc mogę Wam podać rozwiązanie... albo mam nawet lepszy pomysł dam Wam parę wskazówek jak rozwiązać tą zagadkę: 1.) zagadka jest dwuetapowa. 2.) Zwróćcie uwagę na maila: ipops@knights.sztab.com i uproszczoną wersję zagadki: "rycerz przesunął w lewo" 3.) Wykorzystajcie mail zgodnie ze swoim przeznaczeniem, jeżeli to zrobicie będziecie mieli odpowiedź jak dotrzeć do drugiego etapu zagadki. Drugi etap: 4.) Jeżeli nie przesunął w lewo to znaczy, że w prawo i w dół :wink: (cóż za logika :D ) 5.) Odpowiedź jest za ... "droga". Teraz na pewno rozwiążecie tą zagadkę. Moim zdaniem najważniejszy jest etap 3.) P.S. Lucbach nie podawaj jeszcze rozwiązania, żeby nie psuć zabawy :)
Awatar użytkownika
Warlike
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Lucbach powinien już podać i rozwiązanie i zwycięzcę.

Po co te podpowiedzi? :?
Konkurs każdy powinien rozwiązywać sam, bez pomocy. Co to za satysfakcja, jeśli rozwiązanie mam już podane prawie, że na tacy? Zero satysfakcji, nagrody i tak nie będzie, jedyne co można zyskać to możliwość udziału w losowaniu końcowym. Ale, skoro nie rozwiązaliśmy tego sami, to czy nam się należy taka możliwość? :zamurowany:
Zastanówcie się...
Ja nie rozwiązałem tej zagadki...
Odpowiedz