Jesteś nowy? Przedstaw się!
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- Michalczuk
- Użytkownik Forum
Ja dodam spóźnione info. 
Imię: Rafał
Nazwisko: ******
Miejscowość: Rumia Zagórze
GG: 664**59
Tel: 792***290
Pozdro!

Imię: Rafał
Nazwisko: ******
Miejscowość: Rumia Zagórze
GG: 664**59
Tel: 792***290
Pozdro!
Ostatnio zmieniony 19 gru 2007, 23:42 przez krzychu26, łącznie zmieniany 2 razy.
- Dexor
- Użytkownik Forum
- Kontakt:
Witam wszystkich nowych użytkowników!
Mam nadzieje, ze będziecie się udzielać w społeczności KaM, będziecie z nami długo i będziecie starać się poprawiać błędy ortograficzne lub ich w ogóle nie robić.
//Nie zauważyłem, zdarza się.
Mam nadzieje, ze będziecie się udzielać w społeczności KaM, będziecie z nami długo i będziecie starać się poprawiać błędy ortograficzne lub ich w ogóle nie robić.
//Nie zauważyłem, zdarza się.
Ostatnio zmieniony 09 gru 2007, 12:32 przez Dexor, łącznie zmieniany 1 raz.
Witajcie, Witajcie, ale wkurzają mnie ludzie, którzy piszą 1 posta w tym temacie, a potem nie wchodzą w ogóle na forum
. Aha Danielu - czy nie powinno byc - nie robic bledow? Tak chyba jest bardziej poprawnie ;]. No i nie robcie tez innych bledow, nie tylko ortograficznych :>
Trejdmark i Kopirajt dla Cava!
Hej wszystkim!
Konto założone dawno (stąd ten beznadziejny nick), ale teraz dopiero mam zamiar się udzielać.
Nazywam się Marta, mam 15 lat, jestem z Warszawy.
Przygody z KaM? To głównie gry sieciowe z moim bratem (KnajkoFan), w których przeważnie przegrywam, ech. Nie moja wina, że wole rozwijać eko, podczas gry brat szkoli wojo (które notabene potem mu pada z głodu) i brutalnie morduje moich biednych pomocników.
Takie życie, hehe.
Pozdrawiam!
Konto założone dawno (stąd ten beznadziejny nick), ale teraz dopiero mam zamiar się udzielać.
Nazywam się Marta, mam 15 lat, jestem z Warszawy.
Przygody z KaM? To głównie gry sieciowe z moim bratem (KnajkoFan), w których przeważnie przegrywam, ech. Nie moja wina, że wole rozwijać eko, podczas gry brat szkoli wojo (które notabene potem mu pada z głodu) i brutalnie morduje moich biednych pomocników.
Takie życie, hehe.
Pozdrawiam!
Pikinierzy rlz. 

No witamy! Zapraszam do udzielania się na forum.

Dobrze by było jak byś jeszcze przestudiowała regulamin forum, żeby w przyszłości nie było żadnych niedociągnięć. Znajduje się pod tym adresem:
http://www.knights.sztab.com/forum/regulamin.html
Pozdro!
Dobrze by było jak byś jeszcze przestudiowała regulamin forum, żeby w przyszłości nie było żadnych niedociągnięć. Znajduje się pod tym adresem:
http://www.knights.sztab.com/forum/regulamin.html
Pozdro!