[nowe misje] robi29, Cav

Tutaj pobierzesz misje stworzone przez innych Fanów gry.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
Awatar użytkownika
Kamyk
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kamyk »

PS. Kamyk napisałem imię twojego brata z dużej litery, bo to nazwa własna. xD :lol:
Tak trzymaj :lol:.
Brat już tu mnie mało nie stratował jak zobaczył, że piszecie jego imię z małej litery :D.
Awatar użytkownika
krzychu26
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: krzychu26 »

ojj zaraz przetestuję tę 6 misję :D
Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: robi29 »

O! Dzięki, mam nadzieję, że będzie bardzo ciekawa. Na razie najlepsza misja chyba, która wyszła. Nie wiem czy jest taka trudna jak piąta, ale przecież nie jest taktyczną. :wink:

PS. Dzięki Kamyk! Chyba Cię uratowałem tym. :lol:
Gość

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Gość »

Robi29 a myślałem że robimy razem misje
PS.Nie bylo mnie sdługo na forum chce usprawiedliwic swoją nieobecność na forum :D
Awatar użytkownika
Cav
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Cav »

Bez obrazy, ale ja robie mapy lepsze niż ty w 5 minut :lol:
Jakby co to macie tu mistrzowską mapke Pottera: http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... d08cb67039 :wink:
Trejdmark i Kopirajt dla Cava!
Gość

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Gość »

TO BYłA MAPA NA PROBE BEZ WODY I INNYCH żECZY JAK NIE WIESZ

PS.CAV ODCZEP SIE ODE MNIE :(

PS2.robi29 fajne kampania ale sam lepszą robileś przeszlem je szybko ale troche trudne :!: :!:

//Proszę, byś bezzwłocznie poprawił błędy w tym rażącym poście, jak i zmienił duże litery w małe.
//Khelben
Ostatnio zmieniony 04 gru 2007, 20:16 przez Gość, łącznie zmieniany 4 razy.
Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: DeBe »

A co to? Jakiś level w Packmanie? Nie, no genialna misja. Gratuluję twórcy Potterowi za tak "świetnie" odwaloną robotę. Stevie Wonder by lepszą zrobił w 10 minut. Dobrze jednak, że to Cav robi te mapki, bo tak kampania nie wygląda jeszcze najgorzej :)
Awatar użytkownika
Cav
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Cav »

Po pierwsze, Panie Potter to chciałbym zauważyć, że mój nick piszę się przez "V", a nie przez "W" :wink: Tak samo jakby ktoś napisał twoją ksywke np. Podder, czy coś takiego ;). Po drugie to faktyczne mojej mapy z tej kampanii nie są najlepsze, ale teraz bardzo się podciągnąłem i nie robie map w 2-3 dni, tylko 2-3 tygodnie i mi dużo lepsze wychodzą. Przekonacie się, kiedy wydamy następne misje naszej drugiej kampani "The Lost Island" :twisted:

A i jeszcze coś - zmien opis, Potter, bo już trochę nie aktualny ;)
Trejdmark i Kopirajt dla Cava!
Awatar użytkownika
Kamyk
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kamyk »

Dobra każdy ma swój pierwszy raz. Jak będziecie tak mówić o mapie Pottera to się zniechęci. Tego chcecie? Mam nadzieję, że nie. Dajcie mu lepiej jakieś wskazówki, a nie... Ja jakoś nie krytykowałem Twoich pierwszych misji Cav, bo wiedziałem, że dopiero się rozwijasz w tym kierunku.
Nie zniechęcajcie Pottera w ten sposób jak to robicie tylko mu pomóżcie.
Takie rady ode mnie:
1.Popracuj nad terenem. Pamiętaj, że węgiel nie połączy się ze złotem(tak samo lawa z trawą, lód z trawą a tym bardziej lawa z lodem :lol:). Przypatrz się co się z czym łatwiej łączy.
2. Nie używaj tak często Randomize tiles.
3.Popracuj nad wzniesieniami ;)

A tak na marginesie:Czym się różni "The lost Island" od "The forgotten island"?
Jak tworzyłem kampanię to też myślałem na The lost island ale siostra powiedziała że powinno być tak:"The forgotten island".
Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: robi29 »

Dobra koniec OT (off-topu)!
Potter jeszcze dobrych map nie robi, ale na pewno jak popracuje to Wam gęby opadną. :wink:
A jak myślicie o mapie 5 i 6 misji, bo ja je sam robiłem, nie jestem dobrym mapowcem, ale zawsze jakaś ocena się przyda. Czy mam pracować czy dalej robić takie co teraz robię.
PS. Steve Wonder naprawdę robi najlepsze mapy (pomagał twórcą robić mapki). :wink: :smiesne:
Odpowiedz