Ulubione zwierzę
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- Drwal
- Użytkownik Forum
- Kontakt:
Ulubione zwierzę
Głosujemy tutaj na ulubione zwierzę w KaM
Całkiem niegłupi temat, zważywszy, że wszystkie "mądrzejsze" zostały już wykorzystane. Ten jest oryginalny 
Niech jakiś moderator doda kaczki do ankiety
Sam nieraz lubiłem sobie popatrzeć na te wszystkie zwierzątka, które umilały grę w TSK
Jeśli ktoś nie zaczynał od TSK, tylko od TPR to nie poczuje nigdy klimatu KaM. Kiedy budowniczowie byli zajęci budową był czas na przygotowanie strategii, podpatrzenie tego co robią wrogowie, poszukiwanie luk. Jednym słowem przypatrywanie się życiu 
Osobiście zagłosowałem na wilka. Polubiłem go od drugiej misji TSK
Niech jakiś moderator doda kaczki do ankiety
Sam nieraz lubiłem sobie popatrzeć na te wszystkie zwierzątka, które umilały grę w TSK
Osobiście zagłosowałem na wilka. Polubiłem go od drugiej misji TSK
Ja zagłosowałem na rybki, można je łowić i potem jeść, no i tak fajnie pływają
. Wilk też jest spoko, choć czasami wkurza, jak biega po twojej wiosce
. Krab też ok, fajnie chodzi i wygląda ;]. Kaczki też mogą być, mają taki ładny żółty kolor, szkoda, że nie można na nie polować
. A rozgwiazda najsłabiej wypada moim zdaniem. Tak sobie tylko leży i nic nie robi 
Ostatnio zmieniony 05 gru 2007, 08:01 przez Cav, łącznie zmieniany 1 raz.
Trejdmark i Kopirajt dla Cava!
A co tam, zagłosowałem sobie na rybki. Da się jeść (akurat w Kamie tylko z tych co zostały wymienione), lubię łowić (na serio, tylko nie lubię jak nie biorą i są małe szprotki, a w Kamie zawsze takie dorodne i rybak zawsze złapie jak są jeszcze w rzece, ciekawe jakiej przynęty używa).
Reszta to mnie nie przekonała.
Reszta to mnie nie przekonała.