liczba pól uprawnych
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Nie zgodzę się. Pomocnicy są średnio mądrzy, a więc często pójdą po towar jak już są głodni. I wyobraź sobie pomocnika idącego przez pół mapy. Czasem zdąży zanieśc towar, ale gorzej jest, jak musi coś zanieśc oraz zabrac produkt do spichrza. Dwa razy po pół mapy do przejścia to bardzo dużo. Gospody jak najbardziej tak, bez tego nie da się obejśc, ale jesli ma się duże miasto, trzeba wybudowac kilka spichrzy.
No ja tak samo, jak mam duże miasto i jeden spichrz, to po prostu robią się takie korki, że automatycznie giną mi pomocnicy, a potem wszyscy i nie mów, że tylko dużo gospód wystarczy, bo jak masz takie miasto jak np. kris992, to jak jakiś pomocnik będzie niósł chleb z 1 końca miasta na 2 i będzie głodny, to nawet 50 gospód mu nie pomoże, bo jak niesie coś, to nie może wstąpić i się najeść, co innego jak masz kilka spichrzy, wtedy zaniesie chleb do najbliższego spichrza i pójdzie sobie zjeść...
Trejdmark i Kopirajt dla Cava!
lol! To jak ty Duchu grasz, co??? 1 spichrz to mi nie wystarcza nawet na 2 piekarnie, 3 chlewy, 1 rzeźnię i garbarnię, 2 młyny oraz 5 gospodarstw i 2 tartaki i trochę warsztatów, akurat gram w misję 2 TSK, bo bardzo ją lubię i już w nią gram ponad dobrą godzinkę i już mi nie wystarcza spichrz. Gospodę mam na razie 1, ale zbuduje gdzieś z 3/4.
PS. Już nie gram w tą misję, gdzie pisałem, że mi pomocnicy zdychają, bo przepadł mi save.
PS. Już nie gram w tą misję, gdzie pisałem, że mi pomocnicy zdychają, bo przepadł mi save.