Zapomniałem o Całej Górze Barwinków. Bardzo pogodny zespół, przydatny na takie okropne dni.
Ogólnie zachęcam do szperania w muzyce alternatywnej. Zawsze można coś wyszperac, większośc polskich zespołych, które wcześniej wymieniłem to owoce mojego szperania
Ostatnio zmieniony 05 gru 2007, 15:43 przez Jared, łącznie zmieniany 2 razy.
Tylko się nie śmiejcie. JA lubię tak zwaną "Nudną" muzykę. Poważną ściślej rzecz biorąc. A wykonawcy to Beethoven, Chopin, Mozart czy Czajkowski. Głupie, nie
Też lubię tą piosenkę. Nawet nie wiedziałem, że tak dawno powstała . Te niektóre współczesne piosenki to nic w porównaniu do tych ze starszych lat . Według mnie.
Hej, hej, hej - koledzy. Mamy już temat, w którym to promujemy upodobane nam klipy na YouTube. W temacie tym w pierwszym napisanym przez nas poście zamieszczamy wszyściutkie klipy, jakie chcemy innym zaprezentować, jaki i dokonujemy małego opisu, co ów klip przedstawia. W tym zaś temacie rozmawiamy o muzyce, bądź dajemy odsłuchać gdzieś utworu. Jednakże YouTube ma już swój temat i to do niego powinny zawędrować te linki, jakie powyżej umieściliście. W ten sposób będzie jako taki porządek. Proszę o przeniesienie, lub wykasowanie stąd odnośników na YT.
Widzę, że tu dużo osób słucha rocka i metalu
Ja również, ale w większości zespołów metalowych takich jak np. polski zespół "Hunter", fiński zespół "Korpiklaani", kalifornijski "Linkin Park", ze Stanów Zjednoczonych "Slipknot" i wiele, wiele innych.