[nowe misje] robi29, Cav
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
W sumie, to nie wiem, ale ja chyba pierwszy, to wymyśliłem, bo nie widziałem nigdzie podobnej nazwyKamyk pisze: A tak na marginesie:Czym się różni "The lost Island" od "The forgotten island"?
Jak tworzyłem kampanię to też myślałem na The lost island ale siostra powiedziała że powinno być tak:"The forgotten island".
@@@Bulwa - Bo rapidshare to najlepszy serwer do wstawiania czegokolwiek i nie wiem, co mówisz o czekaniu, ja po prostu wpisuje kod i moge zaciągać, może ty masz jakoś inaczej?
Trejdmark i Kopirajt dla Cava!
Ja nie wiem jak wejść do tego folderu. Od razu wyskakuje mi takie coś. PROSZĘ O POMOC!!!!
[img=http://img405.imageshack.us/img405/6858/ioib8.th.png]
[img=http://img405.imageshack.us/img405/6858/ioib8.th.png]
-
Gość
Teraz będe pisal tylko do robi29 a nie do was robi robisz wspaniale misje dajesz dobry pzyklad dla innych te mapy a te misje recznie robisz skrypty jesteś po prostu dobry w robieniu misji a raz grałem w taką twoją misje pojedyńczą gralem chyba ze 27 godzin w nią zielonego za nic nie moglem rozwalic ale czerwonego poczatkowym wojskiem i bialego 
Popracuj trochę nad swoją pisownią, moderatorzy będą mieli trochę do podkreślania na czerwono
i się tak nie podniecaj tak robim, bo widać, że się po prostu mu podlizujesz, bo on nie chce robić misji z tobą ;]. A mapy to chyba robi stworzył 2, reszta to moja robota
.
PS. Jak piszesz tylko do robiego - to pisz na PW, albo GG
PS. Jak piszesz tylko do robiego - to pisz na PW, albo GG
Trejdmark i Kopirajt dla Cava!
- BULWA
- Użytkownik Forum
@Cav,Rapidshare: File Front jest lepszy,widziałeś kiedyś coś takiego jak to:

Każda z tych gier,a jest ich bardzo dużo,ma swoją stronę na której jest dużo admin'ow,newsy,nowe downloady,nic niejest zaniedbane a każda z tych stron ma 550 000+ użytkowników i 10 000+ plików do ściągnięcia,nielicząc innych stron które dotyczą nie tylko gier,ściągać można bez rejestracji,żeby coś dodacć wystarczy się zarejestrować w 2 min. a szybkość transferu niejest gorsza niż na rapid share.
A co do czekania,możesz mi wysłać screen jak ściągasz z rapid share? Bo chyba masz tam konto,płatne,więc się niedziwie,że niemusisz czekać...
@Cav,Nowe Misje: Nie,nowe misje nie działają tylko w TPR,ja mam versie gry w której jest tylko TSK i mi "chodzą" wszystkie bez problemu

Każda z tych gier,a jest ich bardzo dużo,ma swoją stronę na której jest dużo admin'ow,newsy,nowe downloady,nic niejest zaniedbane a każda z tych stron ma 550 000+ użytkowników i 10 000+ plików do ściągnięcia,nielicząc innych stron które dotyczą nie tylko gier,ściągać można bez rejestracji,żeby coś dodacć wystarczy się zarejestrować w 2 min. a szybkość transferu niejest gorsza niż na rapid share.
A co do czekania,możesz mi wysłać screen jak ściągasz z rapid share? Bo chyba masz tam konto,płatne,więc się niedziwie,że niemusisz czekać...
@Cav,Nowe Misje: Nie,nowe misje nie działają tylko w TPR,ja mam versie gry w której jest tylko TSK i mi "chodzą" wszystkie bez problemu
- Dexor
- Użytkownik Forum
- Kontakt:
Co ty tak spamujesz BULWA? Ciągle o tym filefont, odpuść sobie, bo wygląda, że chcesz tą stronę wprowadzić jako 11 przykazanie
Pisanie postów nie na temat jest na tym forum wzbronione, czytałeś regulamin?
Grałem w 5 misje, dosyć trudna, lecz można ją przejść. Teren dosyć ładny.
6 misja- chcę się przyczepić do tych gór żelaza z tymi dołeczkami, to nie piaskownica panowie
Więcej powiem jak zagram i wtedy full comment
Dobra,"ich troje" (:P) kiedy wasza następna misja?
Pisanie postów nie na temat jest na tym forum wzbronione, czytałeś regulamin?
Grałem w 5 misje, dosyć trudna, lecz można ją przejść. Teren dosyć ładny.
6 misja- chcę się przyczepić do tych gór żelaza z tymi dołeczkami, to nie piaskownica panowie
Więcej powiem jak zagram i wtedy full comment
Dobra,"ich troje" (:P) kiedy wasza następna misja?
Chodzi ci o ideę nazwy dla kampanii? To the forgotten island była pierwsza a potem dopiero powstała the lost island.Cav pisze:W sumie, to nie wiem, ale ja chyba pierwszy, to wymyśliłem, bo nie widziałem nigdzie podobnej nazwyKamyk pisze: A tak na marginesie:Czym się różni "The lost Island" od "The forgotten island"?
Jak tworzyłem kampanię to też myślałem na The lost island ale siostra powiedziała że powinno być tak:"The forgotten island".