ps: DeBe byłem szybszy z postem.
linki do waszych stron
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Teilo, możesz zacząć nawet za rok! wystarczy ze nauczysz sie html, php i by było świetnie gdyby do tego dołożyć flash. 
Ostatnio zmieniony 10 gru 2007, 20:06 przez krzychu26, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiesz Teilo...co do zakładania stron w tym wieku to nie mam nic przeciwko, ale jeśli chce się być administratorem albo moderatorem to jednak trzeba mieć trochę oleju w głowie. Co to za forum gdzie "szef" ma problemy z układaniem zdania, a moderatorem zostaje ten kto pierwszy się zarejestruje? Dajcie spokój!!!
No tak. Nawet teraz mogę, ale wolę żeby moje forum było naprawdę porządne a nie taki za przeproszeniem burdel jak u pana Pottera. Więc wolę poczekać 
Ostatnio zmieniony 10 gru 2007, 21:57 przez Teilo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Drwal
- Użytkownik Forum
- Kontakt:
Moje nowe forum to małe spokojne forum o wojskowym klimacie.
Można tam reklamować swoje kampanie i mówić o problemach....
Nie zapominajmy o comiesięcznych konkursach które zagoszczą w odpowiednim dziale....
Forum małe i uporządkowane nie jest takim burdelem jak u Pottera co bardzo zniechęca mnie do korzystania z jego forum...
Wcale nie pochwalam forum Pottera a dlatego że dostaje się bana za napisanie tematu bez jego zgody
Link do mojego forum: www.kam666.fora.pl
Kto napiszę do mnie na PW(dwie osoby) zostanie moderatorem ale można go będzie usunąć.
P.S Zapraszam i polecam Drwal Administrator
Można tam reklamować swoje kampanie i mówić o problemach....
Nie zapominajmy o comiesięcznych konkursach które zagoszczą w odpowiednim dziale....
Forum małe i uporządkowane nie jest takim burdelem jak u Pottera co bardzo zniechęca mnie do korzystania z jego forum...
Wcale nie pochwalam forum Pottera a dlatego że dostaje się bana za napisanie tematu bez jego zgody
Link do mojego forum: www.kam666.fora.pl
Kto napiszę do mnie na PW(dwie osoby) zostanie moderatorem ale można go będzie usunąć.
P.S Zapraszam i polecam Drwal Administrator
-
Gość
Prosze wchodzcie na moje forum zmieniłem pare różnych rzeczy ale prosze nie pisać brzydko tak jak DeBe Sentinel i Khelben niedługo wystartuje strona to jest forum a niedługo strona z kampaniami moimi i nowinkami ze świata kam http://www.kmtsktpr.fora.pl/