linki do waszych stron
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Potter pisze:niedługo wystartuje strona to jest forum a niedługo strona z kampaniami moimi i nowinkami ze świata kam http://www.kmtsktpr.fora.pl/
Strona? Z forum sobie ledwie poradziłeś... kto Ci serwer udostępni, jak zobaczy takie "coś", co zamierzasz zrobić? Ależ oczywiście - zaraz usłyszymy, że dysponujesz też takim sprzętem, który mimo wszystko - nie jest często spotykany w domach przeciętnych mieszkańców. Nowinki ze świata KaM? Jakoś nie sądzę, że trafia do Ciebie jakakolwiek nowość, jaka nie trafia do nas. Inaczej ujmując - dla Ciebie tymi nowinkami jest to, co wyczytasz z naszego serwisu. Żałosne nieco, nie uważasz? Gdzieś tutaj pisałeś ostatnio, że gadasz z Mrocznym Panem po angielsku. Super, może wdasz się panie Potter ze mną w angielską konwersację, w specjalnie do tego stworzonym dziale? Przeprowadzimy nieskomplikowaną pogawędkę o KaM, nawet na już dawno poruszane tu tematy w języku polskim. Zobaczymy, czy Twój poziom dziesięciolatku, nadaje się na rozmawianie z szestastoletnim holendrem. Wówczas to będziemy mogli zacząć Ci w czymkolwiem wierzyć.
- Dexor
- Użytkownik Forum
- Kontakt:
Z tym się zgadzam, sam w języku HTML robię stronę(trochę mi to zejdzieKhelben pisze:Strona? Z forum sobie ledwie poradziłeś...
Widziałem tą stronę Pottera
Ja mógłbymKhelben pisze:Super, może wdasz się panie Potter ze mną w angielską konwersację, w specjalnie do tego stworzonym dziale?
http://knightsandmerchants.xad.pl
I ja stworzylem swoje forum
. Nudzilo mi sie, no i jest, chyba lepsze od Pottera? 
I ja stworzylem swoje forum
Trejdmark i Kopirajt dla Cava!
- Ciężka Jazda
- Użytkownik Forum
Starałem się...
Tam jest o Gothic; K&M;i Wormsy...
Szybko się rejestrujcie!
Jestem tam jako Krystian55
Ostatnio zmieniony 25 gru 2007, 15:32 przez Ciężka Jazda, łącznie zmieniany 2 razy.