Skoro jesteś drwalem to idź sobie wyrąb więcej drewnaDrwal pisze:
4. No i w końcu miałem tam tylko 2 pnie drzewa w Spichrzu![]()
[nowe misje] Kamyk, Duch
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
Zachęcony screenami na początku i opiniami dalej, zagrałem w misję 4. Mój czas jest słaby - 4:40. Myślę, że to sprawa ciągłej produkcji wojska przez moich (naszych) wrogów, ale o tym niżej.
- +
+ pomysł z rozdzieleniem miasta na część wschodnią (produkującą oręże) i zachodnią (skupioną na gospodarce),
+ fajny gród sprzymierzeńca (własny?),
+ nie wiem, czy to było Waszym zamierzeniem, ale odkryłem po pewnym czasie (rozpoczynałem misję 3 razy), że nie należy atakować najpierw wojsk bliżej naszej osady, bo skończy się to sporym najazdem; czy miejsce wzniesienia warowni też nie było bez znaczenia? Gdy zbudowałem ją bardziej na zachód, została zaatakowana, gdy schowałem na wschodzie, wrogie wojska nie przyjechały.
-
- identyczne skały już gdzieś widziałem - zmieniliście istniejącą mapę!
- zbyt mocny sojusznik! spokojnie można wygrać, wabiąc wrogie wojska do jego grodu!
- wrogowie za dużo produkują: pokonani różowi, a tu banda barbarzyńców jeszcze się panoszy - wtedy rozgrywka mi się już znudziła,
- zbyt dużo pni drzew w spichrzu
lucbach,
administrator knights.sztab.com
administrator knights.sztab.com
Hehe widziałeś, bo miałem screen z tą skałą na pulpicie, który dałem do tematu "Pulpit"lucbach pisze:- identyczne skały już gdzieś widziałem - zmieniliście istniejącą mapę!
Chodzi o to czy sam robiłem? Tak sam.+ fajny gród sprzymierzeńca (własny?)
- Ciężka Jazda
- Użytkownik Forum