Dziwne bugi

Dział dotyczący tylko pierwszej kampanii gry.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
Awatar użytkownika
Busterz
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Busterz »

Tyle to wie każdy ale jakimiś cechami specjalnymi bo mnie sie wydaje że wojownik jest lepszy trzy razy sprawdzałem 12 barbarzyńców vs 12 wojowników za pierwszym razem przeżyło mi 5 wojowników za drugim i trzecim 4. Pytanie brzmi czy u was też silniejsi są wojownicy czy mam buga.
ello all :D
......Nuda :::::(
Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: robi29 »

Z wyglądu wygląda na to, że wojownik ma lepsze opancerzenie i chyba to prawda, bo sprawdziłeś. Może też sprawdzę. :wink:
Awatar użytkownika
Luki
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Luki »

A wg mnie jest wręcz odwrotnie. W którejś misji pojedynczej zrobionej przez kogoś jest oddzial 16 wojowników i 10 balist w przejściu.
Ja swoimi 15 barbami zawsze pokonywałem tych wojowników i nie zostało mi mniej niż 6 po bitwie :coongada::
Awatar użytkownika
Kamyk
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kamyk »

To chyba w misji 4 kampanii Testament czyż nie? ;)
Awatar użytkownika
Jakubus9
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Jakubus9 »

Witam!
Mam coś typu błędy, ale sprawia mi to problemy. Mianowicie kilka dni temu ściągnąłem gierkę. Gałem w nią ikoło 7 lat temu jako jeden z pierwszych, bo kolega taty robił spolszczenie, teraz postanowiłem powrócić do starych dobtych gier;]
Jestem w 4 misji TSK i zupełnie nie jest to misja 4. Jest to misja gdzie mam 2 spichleże na początku i mam 2 wrogów. Gdy zaatakuję małą osadę zielonego przegrywam. Kiedy klikam zacznij od nowa zaczynam we właściwej 4 misi. Najlepsze jest to że i tu i tu pisze na seivie "Misja 4"

A jeśli chodzi o błędy to:
1.Wynoszenie świni z kopalni :)
2.Drwale rąbią 1 dzewo i jak jeden z nich zetnie, dzewo przygniata drógiego drwala i ten umiera...:)

POzdrawiam!
Awatar użytkownika
fankam
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: fankam »

2.Drwale rąbią 1 dzewo i jak jeden z nich zetnie, dzewo przygniata drógiego drwala i ten umiera...
Jak to? U mnie jak dwaj drwale ścinają drzewo to jak się zetnie należy do jednego z nich a drugi żyje, nie umiera.
Awatar użytkownika
Luki
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Luki »

Jakubus, nie masz pewnie patcha SR2, jak go zainstaujesz, to będziesz miał normalne misje TSK :wink:
Awatar użytkownika
Jakubus9
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Jakubus9 »

Witam! W tą genialną gierkę grałem jako jeden z pierwszych w Polsce, bo kolega taty był w ekipie co robiła spolszczenie...Uśmiech Ostatnio przypomniałem sobie o tej grze i ściągnąłem ją. Mam problem i zarazem błąd...
Mianowice jestem w misji 4 kampani TSK. I ie jest to misja która jest pisana na tej stronce. W tamtej misj am 2 spichrze i 2 wrogów. Kiedy napadam małą niechronioną osadę zielonego przegrywam. Kiedy wybiorę "Zaznij od nowa" Zaczynam w normalnej 4 misji...Uśmiech

A co od fajnych błędów to zdarzyło mi się że pomocnicy wynosili z kopalini świnie...Uśmiech
Awatar użytkownika
Drwal
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Drwal »

Ty.....!

Masz TPR bo w TSK nie ma 2 spichrzy i walczysz wtedy z jednym: LAUENBURGIEM!
Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: robi29 »

Drwal źle mu napisałeś. Jakubus9 zainstaluj SR2, też miałem ten problem w 4 misji TSK. Na stronie głównej w dziale Download znajdziesz patch SR2, tylko jeszcze musisz zainstalować jakiś program (tam też jest podane), zanim zainstalujesz patcha. :wink:
Dziwnie masz z tymi Drwalami. :lol:
Odpowiedz