Czego???Ciężka Jazda pisze:Daj mi link do Pottera to ocenie i powiem ( NIE SKOŃCZYŁEM)
Zabawa "X czy Y"?
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- Ciężka Jazda
- Użytkownik Forum
Tenis ziemny, bo stołowego mam już dosyć. Za prosty jest. W ziemnym trzeba mieć dużo siły w rękach i dobry refleks, a tego refleksu mi troszkę brakuje.
Jak wziąłem paletkę i piłeczkę do tenisa to wybiłem piłkę na odległość około 30-40 metrów i powiedziałem sobie, że będę tenisistą (ziemnym). Teraz to już mnie tak nie kręci, jak siatkówka. 
Cukierki: Michałki, raczki czy Kukułki???
Cukierki: Michałki, raczki czy Kukułki???
- Dexor
- Użytkownik Forum
- Kontakt:
Ale żeś wymyślił, ty weterynarzu
Setery Irlandzkie - oto moje ulubione pieski, ponieważ moja chrzestna ma jednego i jestem za nią (:P) z niego dumny.
Posłuszny, miły, ładnie wygląda, ostatnio wysłany na szkolenie i dobrze sobie radzi.
Bulterier - dla mnie to nie pies, nie chciał bym niego mieć. Takie "coś" jest tylko dla "kozaków". U niektórych wywołuje postrach...
Kerry Blue Terrier - duży piesek, pełno futra, ładna "mordka", nie wiem jak się zachowuje, więc nie głosowałem.
Kundelek czy Biały Kieł czy Amstaf ??
Setery Irlandzkie - oto moje ulubione pieski, ponieważ moja chrzestna ma jednego i jestem za nią (:P) z niego dumny.
Posłuszny, miły, ładnie wygląda, ostatnio wysłany na szkolenie i dobrze sobie radzi.
Bulterier - dla mnie to nie pies, nie chciał bym niego mieć. Takie "coś" jest tylko dla "kozaków". U niektórych wywołuje postrach...
Kerry Blue Terrier - duży piesek, pełno futra, ładna "mordka", nie wiem jak się zachowuje, więc nie głosowałem.
Kundelek czy Biały Kieł czy Amstaf ??
Kundelek, mam właśnie takiego, ale bardziej przypomina rasę Kerry Blue Terrier. Są milusie i nie chorują tak jak psy rasowe. Każda rasa jest na coś chora lub zazwyczaj na to choruje i krócej przez to właśnie żyją.
Lubię kundle, które mają dużo futra i ładną "mordkę" i jak są małe do 15kg. Mój akurat ma 11kg, 8 lat, suka, wabi się Sonia.
Biały Kieł jeszcze na linka nie patrzałem, ale i tak bym nie wybrał.
Amstaf, jak dla mnie za duże psy i warczą na mojego pieska.
Taki dla "kozaków", ale nie aż tak, ale przecież każdy jest "kozakiem" w necie tylko nie wiadomo jak na realu.
Anakonda, Pyton czy Boa Dusiciel??? Trzeciego dotykałem i jest miły tylko 4 metry.
Lubię kundle, które mają dużo futra i ładną "mordkę" i jak są małe do 15kg. Mój akurat ma 11kg, 8 lat, suka, wabi się Sonia.
Biały Kieł jeszcze na linka nie patrzałem, ale i tak bym nie wybrał.
Amstaf, jak dla mnie za duże psy i warczą na mojego pieska.
Anakonda, Pyton czy Boa Dusiciel??? Trzeciego dotykałem i jest miły tylko 4 metry.