wasze smieszne błedy
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
piotrek_1000
- Użytkownik Forum
-
piotrek_1000
- Użytkownik Forum
oto rada by uniknąć błędu podczas gry w sieci... NIGDY, ale to [size=18]NIGDY[/size] nie mów przeciwnikowi co chcesz zrobić...
Np. ostrzegłem wroga - ciut za wczeście, że niespodzianka jedzie za jego plecami - akurat tam gdzie strzelców miał. Jechała moja kawaleria by ich wybić, a ten dowiedziawszy się o mej wiadomości - pikinierami poszedł ich bronić...
Miałem wtedy przesrane
Np. ostrzegłem wroga - ciut za wczeście, że niespodzianka jedzie za jego plecami - akurat tam gdzie strzelców miał. Jechała moja kawaleria by ich wybić, a ten dowiedziawszy się o mej wiadomości - pikinierami poszedł ich bronić...
Miałem wtedy przesrane
oto rada by uniknąć błędu podczas gry w sieci... NIGDY, ale to NIGDY nie mów przeciwnikowi co chcesz zrobić...
Miałem wtedy przesrane
Miałem wtedy przesrane
-
piotrek_1000
- Użytkownik Forum
Hmm mi ludziki wariuja tylko w pojedynczych misjach,a w zwyklych tylko jak mam głód.
Watpie czy przyśpieszenie ma na to wpływ,ale tego nie moge udowodnić,więc nie będe sie sprzeczał.
Co do kombinowania,to znam WSZYSTKO I WSZĘDZIE nieskromnie się chwaląc i gram juz na forach dla kompa(np.misja 4 TSK bez łuczników tylko 1 na wywabianie),więc wioche buduje na przyspieszeniu(droge i obrecze rbie na zwyklym trybie bo ciezko na speedzie budowac)
Watpie czy przyśpieszenie ma na to wpływ,ale tego nie moge udowodnić,więc nie będe sie sprzeczał.
Co do kombinowania,to znam WSZYSTKO I WSZĘDZIE nieskromnie się chwaląc i gram juz na forach dla kompa(np.misja 4 TSK bez łuczników tylko 1 na wywabianie),więc wioche buduje na przyspieszeniu(droge i obrecze rbie na zwyklym trybie bo ciezko na speedzie budowac)