W ankiecie jest za mało opcji! Mnie zdecydowanie przyciągnęło do K&M budowanie osady i te cudowne animacje. Wygląda to po prostu ślicznie i bardzo realistycznie. Trochę mniej lubię zarządzanie wojskami...
Ankieta ma swój ukryty cel...
Jeżeli ktoś, tak jak Ty, drogi Lucbachu, nie znajduje odpowiedzi takiej, jakiej by oczekiwał, niech pisze. Po to ten temat.
lucbach pisze:W ankiecie jest za mało opcji! Mnie zdecydowanie przyciągnęło do K&M budowanie osady i te cudowne animacje. Wygląda to po prostu ślicznie i bardzo realistycznie. Trochę mniej lubię zarządzanie wojskami...
Właśnie ja też wole poswiecic troche czasu na rozbudowaniu osady,a wojskami tak dobrze mi nie idzie chodź potrafie wymyslec strategie dzeki ktorej wybijam osade wroga po jednym odzdziale
Mnie w KAM przyciągnęło to, że spędzałem wakacje u babci i DEMO tej gry było to jedyne co miałem. Była to pierwsza gra tego typu {budowanie osady i walczenie}. Pierwszy raz grałem chyba 12godzin i dopiero wtedy udało mi się ukończyć {1 farma, 1 piekarnia, 1 chlew, 1 rzeźnia - wszystko w ilości 1} :}
Piotr Soboń Gb.Ottis
E-mail: Gb.Ottis@poczta.fm
tel. +48 692636048
GG: 3832344