Czas pokazać swoje misje światu ;-) (5.1.2008)
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
Czas pokazać swoje misje światu ;-) (5.1.2008)
Lewin, Australijczyk, który stworzył Edytor Misji do K&M, ruszył właśnie z nowym projektem na swojej stronie - bankiem misji. Dzięki niemu wszyscy, którzy stworzyli własną misję, mogą ją teraz przesłać, by zobaczyli i pograli inni!
Żeby zamieścić własną misję, wystarczy skorzystać ze specjalnego formularza. Po zatwierdzeniu przez Lewina, misja ukaże się do pobrania na stronie, a inni będą mogli w nią zagrać, ocenić i skomentować.
Żeby zamieścić własną misję, wystarczy skorzystać ze specjalnego formularza. Po zatwierdzeniu przez Lewina, misja ukaże się do pobrania na stronie, a inni będą mogli w nią zagrać, ocenić i skomentować.
lucbach,
administrator knights.sztab.com
- The Dark Lord
- Użytkownik Forum
Już wysłałem
Tylko nie wypełniłem tych pól gdzie się wstawia .map .dat i .pro Wszystkie misje dałem do "other files", bo do .map wszystkiego nie mogłem dać, bo by nie pasowało
.
Czy jak ich nie wypełniłem to czy to doszło do Lewina?
I czy jak już Lewin to zuploaduje to czy on tylko będzie mógł to edytować za moją prośbą, czy ja sam będę mógł kiedy chce?
Czy jak ich nie wypełniłem to czy to doszło do Lewina?
I czy jak już Lewin to zuploaduje to czy on tylko będzie mógł to edytować za moją prośbą, czy ja sam będę mógł kiedy chce?
To ja już czekam na aktualizację moich misji i zabieram się niedługo za taktyczną misję.
Ps.W tym banku misji w animacji walczącego żołdaka z barbarzyńcą można zauważyć coś dziwnego... Mianowicie uderzają oni siebie w czułe miejsca xD
Tak więc widocznie wszyscy mężczyźni w KaMie byli bezpłodni dlatego pouciekały z niego wszystkie kobiety
Ps.W tym banku misji w animacji walczącego żołdaka z barbarzyńcą można zauważyć coś dziwnego... Mianowicie uderzają oni siebie w czułe miejsca xD
Tak więc widocznie wszyscy mężczyźni w KaMie byli bezpłodni dlatego pouciekały z niego wszystkie kobiety
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
Bardzo mnie cieszy, że na tym Forum jest kilku(nastu?) twórców misji. Lewin dopytywał się o misje polskich graczy, więc ślijcie koniecznie! On jest otwarty na wszelkie propozycje.
@Dark Lord: Autor field with "various" means there are many authors. "Various" word you can also see on the CD with music.
@Dark Lord: Autor field with "various" means there are many authors. "Various" word you can also see on the CD with music.
lucbach,
- The Dark Lord
- Użytkownik Forum