Gry przez internet (ustawki)
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
Rafael_5000
- Użytkownik Forum
Session 2
Data: 13.08.2005 (sobota)
Godzina: 8.00
GG: 2681234
Jutro na bank gram z Mankiem. Jesli ktoś jeszcze bedzie chciał grac to sie zgłaszac na GG (najlepiej okolo 22.30 albo jutro o 7.50). Potrzeba wersje z zainstalowanym Service Release 2 PL. TRZEBA WYŁACZYC FIREWALL'E.
Godzina: 8.00
GG: 2681234
Jutro na bank gram z Mankiem. Jesli ktoś jeszcze bedzie chciał grac to sie zgłaszac na GG (najlepiej okolo 22.30 albo jutro o 7.50). Potrzeba wersje z zainstalowanym Service Release 2 PL. TRZEBA WYŁACZYC FIREWALL'E.
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
Service Release 2 to najnowszy patch! Można go ściągnąć w dziale "download" na stronie. Obecnie K&M z zainstalowanym SR2 jest standardową wersją gry (np. dla rozgrywki sieciowej).
lucbach,
administrator knights.sztab.com
administrator knights.sztab.com
Witam !!
Chętnie bym zagrał z kims przez net tylko mam mały problemik niemam zew. IP
Moje gg 3070154
tlen metalmok@tlen.pl
Chętnie bym zagrał z kims przez net tylko mam mały problemik niemam zew. IP
Moje gg 3070154
tlen metalmok@tlen.pl
Z niewiadomych przyczyn jak gralismy w 3 osoby robiły sie po jakims czasie niesamowite lagi i nie mozna było grac. Jedynie co zotaje to grac jeden na jeden.
Ale lucbachu mam dla Ciebie dobrą wiadomość. Zainstaluj sobie Hamachi (ktos podawał link) i mozesz grac nawet z jedna osoba smiało i sie raczej nie zatnie
Ale lucbachu mam dla Ciebie dobrą wiadomość. Zainstaluj sobie Hamachi (ktos podawał link) i mozesz grac nawet z jedna osoba smiało i sie raczej nie zatnie