Misje pojedyncze
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- Drwal
- Użytkownik Forum
- Kontakt:
Misje pojedyncze
Myślę że dla was misje pojedyncze to trening do kampanii. Bo dla mnie tak. Jak uważacie czy powinno byc więcej misji pojedynczych?
Dla mnie są treningiem do kampanii i miejscem do świetnego cwiczenia taktyki.
Dla mnie są treningiem do kampanii i miejscem do świetnego cwiczenia taktyki.
Powinno być ich zdecydowanie więcej, bo jest nudno jak te 7 misji pojedynczych się przejdzie.
Zawsze lubię w nim budować kolosalne miasta (już nie wiochy) i dlatego je bardzo lubię, bo są łatwe, wróg się rozbudowuje i fajny jest efekt jak się pogrzebie w skryptach (ilość danych rzeczy w spichrzu !ADD_WARE X X).
Zawsze lubię w nim budować kolosalne miasta (już nie wiochy) i dlatego je bardzo lubię, bo są łatwe, wróg się rozbudowuje i fajny jest efekt jak się pogrzebie w skryptach (ilość danych rzeczy w spichrzu !ADD_WARE X X).
- Michailoff
- Moderator
Jest tylko jeden sposób, by robić misje pojedyncze - trzeba robić misje w skryptach. Skądinąd wiem jednak, że zwykle najprostszą misją do zrobienia jest misja taktyczna. Po prostu uwielbiam walkę w KaM. Każdą misję przeszedłem ograniczając ekonomię do minimum znanego z innych RTS, a skupiam się na walce. Na walce tym, co mam. A misje pojedyncze są wykonalne tym jednym kawalerzystą. Trzeba po prostu zarżnąć budowniczego przy budowie drogi, by nie budował już budynków. Póki wróg tego budynku nie wybuduje - nie ma go. A drogi raczej nie ponawia. Dlatego można rozpierniczyć kolesia wywabiając jego wojo do bazy otoczonej wieżami, a potem zniszczyć mu podstawowe budynki. Jeżeli ta zagrywka się uda - misja 14 TSK i 3 TPR to pestka
.
Crimson (king) Michailoff
Obie te misje, które wymieniłeś, czyli 14TSK i 3 TPR to przeszedłem początkowym wojskiem. Czyżby te obie misje na początku mają tylko sześć lekkich jazd???
Misję 14 TSK można łatwo wygrać dzięki sojusznikom i jazdą, bo jakby nie było tej jazdy misja trudna jak nie wiem, co.
Misję 3 TPR, przeszedłem w podobny sposób jak kiedyś opisał to KnajkoFan.
Misję 14 TSK można łatwo wygrać dzięki sojusznikom i jazdą, bo jakby nie było tej jazdy misja trudna jak nie wiem, co.
Misję 3 TPR, przeszedłem w podobny sposób jak kiedyś opisał to KnajkoFan.
- Ciężka Jazda
- Użytkownik Forum