Konkursowa klapa (21.01.2008)
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
Konkursowa klapa (21.01.2008)
Dwa tygodnie temu ogłosiliśmy konkurs na najlepszy publicon, czyli minigrafikę, którą można umieścić na przykład w swoim podpisie na forum. Na Wasze prace czekaliśmy do niedzieli 20 stycznia. Nie nadeszła jednak ani jedna i z przykrością musimy stwierdzić, że nie tylko nie było konkurencji, ale nawet nie mieliśmy komu przyznać jedynej nagrody w tym konkursie - książki pt. "Elementy graficzne na stronach WWW" Pawła Frankowskiego.
W planach mieliśmy stworzenie działu "publicony K&M", w którym znalazłyby się minigrafiki Waszego autorstwa. W obecnej sytuacji jesteśmy jednak zmuszeni odłożyć ten pomysł na kiedy indziej.
W planach mieliśmy stworzenie działu "publicony K&M", w którym znalazłyby się minigrafiki Waszego autorstwa. W obecnej sytuacji jesteśmy jednak zmuszeni odłożyć ten pomysł na kiedy indziej.
lucbach,
administrator knights.sztab.com
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
No cóż - news i "podbicie" tematu na kilka dni przed końcem były jedynymi rzeczami, które mogłem zrobić. Przecież newsy są nawet na Forum...
Jeśli macie ochotę, to przyjmę jeszcze publicony (zobaczcie jakie wymiary są ustalone) - znajdą się w nowym dziale, o którym mowa tutaj. Tym razem jednak już bez nagrody.
Jeśli macie ochotę, to przyjmę jeszcze publicony (zobaczcie jakie wymiary są ustalone) - znajdą się w nowym dziale, o którym mowa tutaj. Tym razem jednak już bez nagrody.
lucbach,
Szkoda, że nikt się nie zgłosil, bo na pewno byłoby kilka ciekawych prac ale.... wkońcu musi byc ten pierwszy raz (czyt. pierwsza klapa).
Gdybym umiał, zamiesciłbym coś, ale ja od programowania...
Gdybym umiał, zamiesciłbym coś, ale ja od programowania...
Ostatnio zmieniony 23 sty 2008, 13:53 przez womis, łącznie zmieniany 1 raz.